În Poiana Lupului, în fața scenei mari, în biserica din Văliug sau la hanul La Răscruce, concertele s-au ținut lanț.

Primele trei zile au fost extraordinare, toate. În prima zi, Tigran Hamasyan Trio a avut un succes fulminant, dar și grupul german Nighthawks și Enzo Favata Quartet și Trio Spanache. Ziua de vineri a adus la Gărâna cinci concerte, unul mai frumos decât altul. Sâmbătă, a treia zi a festivalului, a fost una din cele mai valoroase din istoria de 19 ani a evenimentului organizat de Marius Giura.

Grupul românesc Sebastian Spanache Trio a prezentat un recital deosebit în seara în care au urmat alți trei „grei”. Capul de afiș: Renaud Garcia, cel mai bun contrabasist al Franței, care, în fața a peste 7.000 de melomani, a avut un recital solo ce a adus în extaz pe toată lumea. A urmat recitalul grupului francez, Biréli Lagrène Gypsy Project, construit în jurul celui mai important chitarist acustic din Europa, rechemat pe scenă de două ori, pentru bis-uri. Seara s-a încheiat cu Stanley Clarke Quartet.

Evenimentul a adus în comuna din Caraș Severin zeci de artiști, dintre care trei premiați cu Grammy. Unii dintre aceștia, premiații cu Grammy pentru R&B în 2014, au cântat duminică – Snarky Puppy.