Evenimentul Zilei > Sport > Fernando Alonso, lovit de o maşină! Se afla pe bicicletă. Are maxilarul fracturat. Care este starea sa acum
Fernando Alonso, lovit de o maşină! Se afla pe bicicletă. Are maxilarul fracturat. Care este starea sa acum

Fernando Alonso, lovit de o maşină! Se afla pe bicicletă. Are maxilarul fracturat. Care este starea sa acum

Fernando Alonso, lovit de o maşină! Se afla pe bicicletă când a fost lovit de o maşină. Are maxilarul fracturat şi dinţii deterioraţi. Campionul este internat în Elveţia.
Fernando Alonso, lovit de o maşină! Se afla pe bicicletă. Are maxilarul fracturat. Care este starea sa acum. Marele campion de Formula 1 a fost internat într-un spital din Elveţia.
Alonso a fost implicat într-un accident rutier în Elveția în timp ce se antrena. Echipa Alpine a declarat: „Este conștient, aşteptăm rezultatele de mâine”. Din ceea ce se ştie până acum are maxilarul fracturat şi dinţii  deterioraţi.  Reamintim că Fernando Alonso, 39 de ani, şi este dublu campion mondial la Formula 1.

Fernando Alonso, lovit de o maşină! Se afla pe bicicletă. Are maxilarul fracturat

Fernando Alonso se antrena pe bicicletă pe una din străzile din Lugano în momentul în care a fost lovit de o mașină. Alonso a suferit o fractură de mandibulă. Echipa Alpine a anunțat că Alonso va fi supus mai multor examinări vineri.
Fernando Alonso și ultima fotografie postată pe profilul său de instagram: antrenament de ciclism

A fost recomandat transferul la spitalul din Berna, unde sunt programate teste suplimentare pentru mâine.

Seara târziu, echipa Alpine F1 – o ramură a Renault – a emis o declarație oficială, în care confirmă „accidentul de antrenament pe bicicletă. Fernando este conștient, într-o stare de spirit bună, dar așteaptă alte examene mâine dimineață”.

„Echipa de Formula 1 Alpine poate confirma că Fernando Alonso a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se afla pe bicicletă în Elveția. Fernando este conștient, se simte bine și va fi supus mai multor examinări medicale mâine dimineață. Echipa nu va mai da alte detalii în acest moment, mai multe noutăți vor fi oferite mâine”, a declarat echipa Alpine, informează Gazzetta dello Sport.
Fernando Alonso Díaz (născut la 29 iulie 1981 în Oviedo, Spania) este pilot de Formula 1 de origine spaniolă, campion mondial la acest sport în 2005 și 2006. În 2003 a devenit cel mai tânăr pilot de Formula 1 care a plecat din pole position, iar în 2005 cel mai tânăr pilot care a câștigat titlul mondial.
Spaniolul s-a retras din Marele Circ la finalul sezonului 2018.
Pe tot parcursul carierei sale Fernando Alonso a câştigat 32 de curse, a plecat de 22 de ori din pole position și s-a clasat de 97 de ori pe podium. Spaniolul a luat startul în 311 Grand Prix-uri, aflându-se pe locul patru la acest capitol în istoria competiției, potrivit Wikipedia.