Evenimentul Zilei > Actualitate > Fenomenul #MeToo scoate la iveală alte secrete scandaloase
Fenomenul #MeToo scoate la iveală alte secrete scandaloase

Fenomenul #MeToo scoate la iveală alte secrete scandaloase

La ei: Ben Affleck acuzat și el de hărțuire sexuală! La noi: Rapperul român Rimaru a fost „încoronat” pe social media drept „regele libidinoșilor”

Amploarea pe care a luat-o hashtag-ul MeToo (lb. Eng. Și eu) pe site-urile de socializare este incredibilă. Acest fenomen a făcut înconjurul lumii și a scos la iveală în fiecare colț al pământului abuzurile petrecute în industria artistică, cât și în societate. La Hollywood, după ce marele „dumnezeu” al industriei cinematografi ce Harvey Weinstein a stârnit mărturii șocante ale marilor vedete despre abuzurile sale și felul în care își hărțuia sexual colaboratoarele, a venit rândul lui Ben Affleck.

Starul a fost acuzat că a pipăit-o pe sâni, în 2003, într-o emisiune difuzată live pe actrița Hilary Burton. Mai mult, actorul este acuzat și că știa de comportamentul anormal a lui Weinstein și îl acoperea. Affleck a trimis un comunicat în care își cere scuze pentru comportamentul său.

FOTO: Călin Ionescu, alias Rimaru

#metoo a avut rezonanță și printre românce, care au profitat de ocazie și au mărturist pe site-urile de socializare momentele traumatizante prin care au trecut din cauza unor agresori. Numitorul comun al multora dintre ele a fost rapperul Rimaru, co-fondatorul trupe RACLA. Femeile pe care le aborda în mod repetat și agresiv, atât pe Facebook cât și în viața reală, au publicat dovezi ale gesturilor abominabile ale bărbatului în vârstă de 43 de ani. Pe una dintre ele a scuipat-o, pe alta a amenițat-o că o dă cu capul de asfalt, ambele gesturi fiind justificate în accepțiunea lui Rimaru pentru că cele două nu au dorit să iasă ”la un ceai” cu el.

În urma scandalului, Călin Ionescu – pe numele său real, a trimis un drept la replică în care își cerea scuze pentru faptele sale, dar a fost și concediat de la firma de publicitate la care activa. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: