Barbaria atacului palestinian din 7 octombrie: femei violate şi mutilate, în Israel

Barbaria atacului palestinian din 7 octombrie: femei violate şi mutilate, în Israel Fâșia Gaza. Sursa foto: Twitter

Au apărut dovezi incontestabile de viol, violență sexuală și mutilare a femeilor din Israel, comise de teroriștii palestinieni în timpul atacului de pe 7 octombrie.

Femei violate şi mutilate de teroriştii Hamas. Mai multe persoane implicate în colectarea și identificarea cadavrelor celor uciși au povestit jurnaliştilor de la BBC că au văzut mai multe semne de agresiune sexuală. Inclusiv bazin rupt, vânătăi, tăieturi și lacrimi.

Victimele variază de la copii și adolescenți la pensionari.

Ne puteți urmări și pe Google News

Femei violate şi mutilate. Mărturia video a unui martor ocular

Mărturia video a unui martor ocular la festivalul de muzică Nova, prezentată jurnaliștilor de poliția israeliană, a detaliat violul în grup, mutilarea și execuția unei victime.

Videoclipurile cu femei goale și însângerate, filmate de Hamas în ziua atacului, și fotografiile cu cadavrele sugerează că femeile au fost vizate sexual de atacatori.

Se crede că puține victime au supraviețuit pentru a-și spune propriile povești. Ultimele lor momente sunt reunite din supraviețuitori, colectori de cadavre, personal de la morgă și imagini de la locurile atacului.

Poliția a arătat în privat jurnaliștilor o singură mărturie îngrozitoare. Este despre o femeie care se afla la locul festivalului Nova în timpul atacului. Ea descrie cum a văzut luptătorii Hamas violând o femeie și mutilând-o. Înainte ca ultimul dintre atacatorii ei să o împușcă în cap. În timp ce el continua să o violeze.

„Femeile erau violate, fiind rănite. Unele în imp ce mureau”

Martorul a povestit cum bărbații au tăiat părți din corpul victimei în timpul atacului. „I-au tăiat sânul și l-au aruncat pe stradă”, spune martorul „Se jucau cu el”.

Victima a fost predată unui atacator în uniformă. „A împuşcat-o în timp ce o viola. Înainte de a ejacula. Nici măcar nu și-a ridicat pantalonii; trage și ejaculează" , a adăugat martorul.

Un bărbat a povestit că a auzit„țipetele oamenilor uciși, violați, decapitați”.

La întrebarea jurnaliştilor despre cum ar putea fi sigur – fără să vadă – că țipetele pe care le-a auzit indică mai degrabă agresiune sexuală decât alte tipuri de violență, el a spus că, în timp ce asculta, credea că ar fi putut fi doar viol.

Femei violate

Sursă foto: Twitter (X)

Femei violate şi mutilate. „Le-au violat trupurile lipsite de viaţă”

„Unele femei au fost violate înainte de a muri, unele violate în timp ce erau rănite, iar unele erau deja moarte când teroriștii le-au violat trupurile fără viață”, se spune în declaraţia unei organizaţii de susţinere a victimelor Hamas.

Videoclipurile filmate de Hamas includ filmări cu o femeie, încătușată și luată ostatică, cu tăieturi la brațe și cu o pată mare de sânge care îi pătează scaunul pantalonilor.

În altele, femeile purtate de luptători par a fi goale sau semi-îmbrăcate.

Mai multe fotografii de la locurile de după atac arată corpurile unor femei goale de la brâu în jos sau cu lenjeria ruptă într-o parte Cu picioarele desfăcute, cu semne de traumatisme la nivelul organelor genitale și picioarelor.

„Se simte într-adevăr că Hamas a învățat cum să armeze corpurile femeilor de la ISIS [grupul Stat Islamic] din Irak, din cazuri din Bosnia”, a declarat Dr. Cochav Elkayam-Levy, expert juridic la Institutul de Relații Internaționale Davis de la Universitatea Ebraică.

„Îmi provoacă fiori doar să știu detaliile pe care le știau despre ce să le facă femeilor. Să le taie organele, să le mutileze organele genitale, să violeze. Este îngrozitor să știu asta”, a spus Cochav Elkayam-Levy.