Evenimentul Zilei > Actualitate > Felix Stroe, președintele PSD Constanța: Astăzi a fost ziua Dreptei!
Felix Stroe, președintele PSD Constanța: Astăzi a fost ziua Dreptei!

Felix Stroe, președintele PSD Constanța: Astăzi a fost ziua Dreptei!

Sociak-democratul Felix Stroe, liderul organizației judeșene Constanța, a recunoscut că duminica alegerilor ”a fost ziua dreptei”. Mai mult, a anunțat că dacă cei care au câștigat alegerile vor avea proiecte bune pentru Constanța, lel e va sprijini.
Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța, a declarat, la ieșirea din sediul partidului, că Decebal Făgădău, deși a fost învins, va rămâne președintele organizației municipale, pentru că nu este de acord cu ”sângele pe parbriz”.
“Îi felicit pe cei anunțați câștigători la exit poll. Îmi exprim regretul că Decebal Făgădău nu a mai reprezentat opțiunea cetățenilor, deși, o spun cu tot sufletul, Decebal Făgădău cu siguranță era o opțiune foarte bună pentru municipiu. Dar alegătorul este suveran. Există o vorbă: ai câștigat, mergi mai departe, ai pierdut, mergi mai departe! (…) Bineînțeles că Decebal Făgădău va rămâne la președinția PSD municipiu, nu am fost niciodată de acord cu sângele pe parbriz. Decebal este respectat de colegii lui și mergem împreună mai departe (…) Astăzi a fost ziua dreptei, este un trend național. Eu îmi doresc ca dreapta să facă lucrurile bune pe care n-am reușit noi. Îi felicit. Dacă au proiecte bune, voi sprijini aceste proiecte, dar eu rămân fidel stângii. Bătălia pentru CJC a fost la fel de disputată, nu s-au făcut exit poll-uri. Eu consider că am adus cel mai consistent portofoliu de proiecte pentru ei. Așteptăm cu încredere rezultatul. Mă aștept ca dimineață, pe la 3-4, să vă putem comunica. Le doresc contracandidaților sănătate, să se ferească de COVID-19, că există. Urez opoziției să își îndeplinească ”, a mai spus Felix Stroe.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: