Federer, eliminat a doua oara consecutiv de Canas

Federer, eliminat a doua oara consecutiv de Canas

Roger Federer, a pierdut astzi, pentru a doua oara consecutiv, in fata argentinianului Gillermo Canas, scor 6-7, 6-2, 6-7, informeaza AFP.

Liderul clasamentului mondial la tenis a parasit astfel turneul de la Miami in optimi.

Meciul dintre Canas si Federer a fost unul extrem de disputat, pe parcursul celor doua ore si 38 de minute, cat a durat, consemnandu-se rasturnari spectaculoase de situatie.

Astfel, in setul decisiv, liderul clasamentului mondial si, totodata, favoritul numarul unu al turneului de la Miami a reusit sa castige pe serviciul adversarului inca din primul game si a avut posibilitatea altui break in cel de-al treilea game si sansa unui 3-0 in decisiv.

Ne puteți urmări și pe Google News

De-a lungul intalnirii, Roger Federer, liderul clasamentului mondial de peste trei ani, a comis 51 de greseli nefortate, fata de doar 21 ale adversarului sau.

In sferturile de finala Canas, care vine dupa un scandal de dopaj in urma caruia a fost suspendat 15 luni, il va intalni pe spaniolul Tommy Robredo, care a trecut in optimi de Radek Stepanek, din Cehia.

Este a doua oara, in decurs de numai doua saptamani, cand Canas il invinge pe Roger Federer, dupa ce in turneul de la Indian Wells, argentinianul l-a eliminat chiar din turul inaugural, punand capat unei serii de 41 de victorii consecutive ale liderului mondial.