Costel Enache, antrenorul echipei Hermannstadt, nu i-a mai răspuns la telefon lui Gigi Becali și negocierile au căzut. Finanțatorul de la FCSB ajunsese la un acord cu fostul fotbalist al Ceahlăului, îl aștepta să vină pe București, dar Enache s-a răzgândit și-a decis să rămână la gruparea sibiană.

„Trebuia să-l prezentăm azi pe Enache, dar n-a mai răspuns și aceasta este situația. Am vrut să respect regulamentul. Mi-a zis că vine, dar că întâi trebuie să rezolve cu Hermannstadt. Conform regulamentului, trebuia să dea înapoi jumătate din banii pe care i-a luat de acolo. L-am întrebat câți bani a luat de la Hermannstadt, a zis că niciunul. Deci nu trebuia să dea niciunul înapoi.

Probabil e un om mai rușinos și bunul lui simț a primat mai mult decât cariera lui. Trebuia, totuși, să aibă înțelepciunea să prevadă acest lucru. Trebuia să îmi mai răspundă la telefon, nu să nu răspundă, ca acum.

Noi am respectat legea, am respectat regulamentul. El nu făcea niciun păcat dacă venea la mai bine. El nu pleca «ca hoții». Și-ar fi depus demisia și ar fi respectat regulamentul. N-ar fi făcut nimic la întuneric, ar fi făcut totul la lumină. Dacă vorbeam cu Iuliu Mureșan, mi-ar fi spus direct «nu». Probabil Domnul nu vrea să vină Costel Enache la FCSB.

E posibil să abordăm meciul cu Guimaraes tot cu Vergil Andronache. Nu e vina lui, le iau eu în cârcă pe toate. Eu am făcut totul, iar tot eu voi desface tot ce am făcut cu ajutorul Domnului”, a spus Becali la Pro X.