FCSB a anunțat primul transfer pentru Liga Campionilor. Câți bani îi va da Becali noului jucător

FCSB a anunțat primul transfer pentru Liga Campionilor. Câți bani îi va da Becali noului jucător FCSB, campiona din Superliga. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Campioana FCSB și-a întărit lotul pentru Cupele Europene. Echipa lui Gigi Becali a bătut palma cu Farul Constanța, pentru serviciile fundașului de 30 de ani, David Kiki. Patronul roș-albaștrilor a declarat că urmează și alte transferuri.

FCSB a transferat un fundaș de la echipa lui Gică Hagi

David Kiki nu a jucat în ultima partida din play-off, partidă pierdută de constănțeni la scor de maidan. Internațional  va ajung săptămâna viitoare în lotul FCSB-ului după vizita medicală. CFR Cluj a înscris de cinci ori în poarta adversarilor, însă elevii lui Hagi și-au salvat onoarea în minutul 65 prin Cristian Ganea.

Jucătorul transferat la FCSB a fost cotat de portalul Transfermarkt l-a la 1,1 milioane de euro. Fundașul cu 38 de apariții în naționala din Benin a reușit un gol și două assist-uri în toate competițiile.

David Kiki, fundaș FCSB

David kiki, jucătorul transferat de FCSB de la Farul. Sursa foto: Arhiva EvZ

Fundașul David Kiki a primi 15.000 de euro/lunar

David Kiki și-a început cariera în Franța la ASM Belfort. Noul fundaș a mai trecut pe la Niort, Brest și Red Star FC. A jucat și în campionatul bulgar de fotbal. A ajuns la echipa lui Gheorghe Hagi în 2022, iar un an mai târziu a cucerit Superliga.

Ne puteți urmări și pe Google News

FCSB îi va plăti un salariu de 15.000 de euro/lună, aceeași sumă i-a propus Becali și muntenegreanului Risto Radunovic pentru a-și prelungi contractul, însă Radunovici a refuzat.

Gigi Becali, finanțator FCSB

Gigi Becali. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Finanțatorul FCSB nu se bagă peste nașul Gică Hagi

„Eu am spus aşa: Băi, până când este la Gică, eu nu mă bag. El termină contractul şi nu a semnat cu Hagi, atunci eu îl iau. Ei mi l-au propus cu 6 luni înainte şi le-am zis că eu nu iau jucători de la Gică, care mai au contract 6 luni. Cu Kiki, dacă nu va mai semna, peste o săptămână este posibil să îl luăm.

Eu le-am spus că îl luăm peste o săptămână. Eu nu iau jucători sub contract cu Hagi. Ei au spus că nu semnează mai departe cu Hagi. Dacă nu semnează, eu îl iau”, a spus finanțatorul FCSB, Gigi Becali. Jucătorul transferat de la Farul Constanța este primul din seria de transferuri anunțată de FCSB înaintea Cupei Campionilor.