Superliga. Oțelul Galați - Farul Constanța, 1-1 după un meci tensionat

Superliga. Oțelul Galați - Farul Constanța, 1-1 după un meci tensionat Farul Constanța. Sursa foto: Instagram

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate, în deplasare, cu scorul 1-1, într-o dispută cu Farul Constanţa. Meciul care a făcut parte din etapa a 27-a a Superligii a fost unul tensionat, ambele echipe având mai multe ocazii de a înscrie.

Farul Constanța nu a reușit să marcheze golul decisiv în partida cu Oțelul. Constănțenii au primit penalti în minutul 27, iar faza a fost analizată de VAR. Meciul de la Ovidiu a fost extrem de tensionat.

Farul Constanța nu a înscris golul decisiv

Echipa lui Hagi a fost adus în avantaj de Budescu, în minutul 31.  Oţelul a încercat din răsputeri să se remarce prin şutul dat de Miguel Silva în minutul 51. În minutul 68, Federic Maciel a șutat, cu boltă, din afara careului,  iar mingea a intrat la vinclu în poarta lui Buzbuchi.

Disputa a fost una de extrem de tensionată, gazdele având un gol anulat de VAR în minutul 88.  Decizia a fost pronunțată pentru ofsaid, iar astfel, meciul s-a încheiat la egalitate, cu scorul  1-1.

Ne puteți urmări și pe Google News
Farul Constanța

Farul Constanța. Sursa foto: Instagram

Gică Hagi, despre absența lui Dorinel Munteanu

Înainte de începerea disputei desfășurate la Ovidiu, Gică Hagi a vorbit despre absența lui Dorinel Munteanu de pe bancă.

„Galaţi a pierdut doar două meciuri în deplasare. Poate cel mai puternic adversar pe care îl întâlnim. Două meciuri…mi se pare un lucru extraordinar. Dorinel a făcut o muncă extraordinară acolo, ne aşteaptă un meci foarte greu. Antrenorul are partea lui, el decide…dar probabil va urmări meciul, va da indicaţii, are încredere în staff-ul lui”, a declarat Gică Hagi.

Oțelul Galați, Farul Constanța

Oțelul Galați. Sursa foto: Instagram

Farul Constanța, planuri pentru play-off

Înainte de începerea meciului, Gică Hagi i-a încurajat pe jucători, amintindu-le să se impună prin posesie. Regele a precizat că gălățenii sunt întotdeauna prezenți în joc.

„Ne aşteaptă şi o intermediară, totul trebuie să fie pregătit pentru acest final de campionat, unde trebuie să demonstrăm că trebuie să fim în play-off.”, a spus Gică Hagi.

Pentru moment, Farul Constanța rămâne pe locul 4. Constănțenii ar putea să coboare o poziție, în cazul în care Universitatea Craiova o învinge pe FC Voluntari. În același timp, Oțelul Galați va încheia etapa pe poziția a 11-a.