Evenimentul Zilei > Sport > Fără ei nu s-ar fi realizat transferul lui Hagi Jr. la Rangers! Dezvăluire uluitoare
Fără ei nu s-ar fi realizat transferul lui Hagi Jr. la Rangers! Dezvăluire uluitoare

Fără ei nu s-ar fi realizat transferul lui Hagi Jr. la Rangers! Dezvăluire uluitoare

Ianis Hagi (21 de ani) a fost achiziționat definitiv de gruparea scoțiană Glasgow Rangers, de la Genk.

Ianis Hagi a impresionat în tricoul lui Rangers în perioada în care a fost împrumutat de belgienii de la Genk pe „Ibrox”.

Suma cu care scoțienii l-au achiziționat, în final, pe atacantul român a fost de 3,5 milioane de euro, deși, inițial, prețul stabilit de clubul din Belgia a fost de 5 milioane de euro. Steward Robertson, directorul executiv al lui Rangers, a devăzluit că datorită suporterilor lui Rangers a fost posibil transferul lui Ianis Hagi. Fanii au achziționat un număr mare de bilete și de abonamente în acest sezon și, astfel, au contribuit decisiv la suma de de 3,5 milioane de euro, în privința transferului jucătorului român.

„Lucrăm mult pentru a ne asigura că vom avea cel mai puternic lot posibil pentru sezonul viitor. Vrem să perfectăm și alte transferuri foarte curând. Suntem conștienți de suportul fantastic pe care l-am avut din partea suporterilor, prin achiziționarea abonamentelor.

Este incredibil. Acest lucru ne-a permis să îndeplinim lucruri precum transferul lui Ianis Hagi, fără suporteri nu ar fi fost posibil”, a declarat Steward Robertson, conform Heraldscotland. Până la suspendarea competițiilor, Ianis Hagi a evoluat în 12 meciuri pentru Rangers, reușind să marcheze trei goluri și să ofere alte două pase decisive.

Glasgow Rangers e un club foarte mare, cu o istorie bogată și tradiție în Europa. Un club cu o mentalitate câștigătoare, cu suporteri fantastici, pe care orice altă echipă și i-ar dori. Suntem fericiți că a semnat și toate lucrurile enumerate mai sus îl vor ajuta pe Ianis să devină mai bun. I-am spus că e clubul ideal pentru el.

Ianis a fost dorit de antrenor. Steven Gerrard a fost un jucător excelent, un lider, iar acum este un antrenor câștigător, cu o mentalitate de învigător. Ianis va avea cu siguranță multe de învățat de la el și îl va ajuta să progreseze mult din punct de vedere mental, tactic și fizic”, a declarat Gică Hagi, într-un interviu acordat publicației scoțiene Heart and Hand.