Evenimentul Zilei > Monden > Familia unei îndrăgite vedete din România nu mai are liniște!”S-au rugat mult pentru mine. Eram neagră la față!”
Familia unei îndrăgite vedete din România nu mai are liniște!”S-au rugat mult pentru mine. Eram neagră la față!”

Familia unei îndrăgite vedete din România nu mai are liniște!”S-au rugat mult pentru mine. Eram neagră la față!”

Lacrimi în familia îndrăgitei artiste din România! Lorena, una dintre surorile Lidiei Buble, a mărturisit că mama ei a trecut prin clipe înfiorătoare la naștere. Era să facă avort și a avut o serie de complicații.

Lidia Buble se laudă cu o familie foarte numeroasă, fiind 10 frați. Aceasta a avut o copilărie plină de iubire și drag, iar Lorena este mezina familiei.

Doctorii au sfătuit-o pe mama artistei să facă avort, chiar în momentul în care era gravidă cu micuța Lorena.

Lidia Buble era să își piardă sora cea mică

“Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini. De asta e diferenţă mai mare de vârstă intre mine şi Diana. Medicul i-a spus: Doamnă Buble, dacă păstraţi sarcina, o să muriţi ori dumneavoastră, ori copilul. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap. “Copilul vă avea o viaţă chinuită, dumneavoastră la fel, faceţi avort”, a mai spus medicul, dar mami a refuzat. Chiar putea să moară la naştere, dar a ales să mă păstreze.

S-au rugat foarte mult pentru mine. Eram neagră la faţă, înghiţisem lichid, aveam cordonul înfăşurat de 3, 4 ori în jurul gâtului. Am fost foarte sănătoasă. Nu am niciun handicap”, a spus Lorena Buble în mediul online.

Vedeta a intrat în bucluc

Lidia Buble a avut probleme cu legea din cauza alcoolului. Procurorii DICOT nu au fost blânzi cu aceasta și au trimis-o în judecată. Artista a dat o suma de bani colosală polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

Incidentul s-a întâmplat în timpul carantinei, aceasta nu avea nici declarație pe proprie răspundere și nici nu a vrut să dovedească polițiștilor că nu a consumat nimic. Vedeta nu avea bani cash la ea și a mers la primul bancomat să scoată suma promisă. Marea surpriză a fost să observe că nu existau bani pe card, iar polițiștii au fost nevoiți să meargă cu ea acasă pentru a se convinge că le oferă mita.

Prietenul său a sfătuit-o la telefon să le ofere bani, iar artista a scos peste 900 lei din buzunar pentru a scăpa basma curată.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.