Evenimentul Zilei > Actualitate > Lidia Buble are o soră SUPERBĂ! ESTERA s-a mutat la București și se ocupă de imaginea cântăreței
Lidia Buble are o soră SUPERBĂ! ESTERA s-a mutat la București și se ocupă de imaginea cântăreței

Lidia Buble are o soră SUPERBĂ! ESTERA s-a mutat la București și se ocupă de imaginea cântăreței

Lidia provine dintr-o familie numeroasa, cu 11 copii

Cunoscuta cântăreață Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasa, cu 11 copii. Lucrurile îi merg ca pe roate, iar artista ce se afla in topurile muzicale și-a adus alături de ea pe sora sa mai mică, Estera. Cel de-al cincelea copil al familiei Buble este make-up artist. Si-a inceput cariera in Arad, iar acum locuieste in Bucuresti si se ocupa de imaginea Lidiei Buble.

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu totii, plus 22 de nepoti si 354 de verisori. Mama mi-a spus ca i-a fost greu cu primii trei copii, pentru ca apoi ne-am crescut unul pe celalalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse si am avut cea mai frumoasa copilarie. De Craciun si de Paste era ceva de vis. Ne costumam in Iosif si Maria, in magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, faceam prajituri cu mama.” povestea Lidia Buble intr-un interviu.

Foto: Facebook