Evenimentul Zilei > Actualitate > Familia ucigașă din Bihor a fost trimisă în judecată. Detalii incredibile …
Familia ucigașă din Bihor a fost trimisă în judecată. Detalii incredibile …

Familia ucigașă din Bihor a fost trimisă în judecată. Detalii incredibile …

În urmă cu o lună de zile, o crimă odioasă a oripilat opinia publică din Bihor, dar și din România. Un bărbat a fost găsit mort, după ce capul i-a fost ars cu sodă caustică.

Între timp, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor au finalizat ancheta și au descoperit toate dedesubturile acestui caz șocant. Bărbatul care a fost ucis se numea Nicolae Cardoș și locuia în localitatea Girișu de Criș. Autorii crimei sunt concubina victimei, Klara Gajdos (foto1), fiul vitreg Kis Attila (foto 2) și iubitul fiicei, pe numele său Ionuț Flonta (foto 3). Procurorii au ajuns la concluzia că femeia a luat pe loc decizia de a-și ucide concubinul, cu care avea o fată în vârstă de 15 ani.

Crima a avut loc în data de 4 ianuarie 2019. Nicolae Cardoș a venit acasă, în stare de ebrietate, și l-a văzut pe iubitul fetei sale, care se afla în vizită. Apoi și-a adus aminte că fata nu frecventa școala, avea absențe, și că de câte ori îi atrăgea atenția, mama îi sărea în apărare. Procurorii de la Bihor spun că în seara cu pricina, Cardoș a continuat să se cinstească cu alcool, după care a făcut scandal, dorind să-și atace concubina cu un cuțit. Acela a fost practic momentul când femeia s-a decis să acționeze. Detaliile crimei sunt terifiante și arată că au fost atent studiate de Klara Gajdos.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE