”Ne căutăm un avocat foarte bun pe penal, care să nu aibă legătură cu Valea Jilui sau Huendoara, că aici toți au legătură între ei. Mâine am programat-o să meargă la psiholog. Este o traumă. Îi este frică să iasă afară”, spune jurnalista Anamaria Sanda, mama vitregă a fetei de 19 ani.

Jurnalista afirmă că procurorii i-au interzis lui Nicu Guță, fiul lui Nicolae Guță, să părăsească județul Hunedoara și să nu se apropie de fiica sa.

Totodată, fata nu a putut efectua o investigație tomograf din cauza problemelor birocratice, iar mama vitregă se arăta îngrijorată că problemele sale vor trece.

Reamintim că fata a fost agresată în noaptea de sâmbătă spre duminică de fiul manelistului Nicolae Guță, în timp ce se afla într-un club din Petroșani.

Fiul lui Nicolae Guță, Nicu Guță, a fost prins de polițiști în timp ce se îndrepta înspre Petroșani. Bătăușul a fost audiat la sediul poliției din Petroșani. Acesta "nu a fost găsit" de poliţişti toată ziua, după ce a agresat grav o tânără. Reprezentanţii IPJ Hunedoara au declarat pentru EVZ că procurorii l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile. CITEȘTE MAI MULT …