Evenimentul Zilei > Monden > Experiență dincolo de viață. „Toți trăiau în armonie”
Experiență dincolo de viață. „Toți trăiau în armonie”

Experiență dincolo de viață. „Toți trăiau în armonie”

O femeie care a murit temporar spune că a întâlnit o "entitate" într-un alt tărâm, în cazul în care a co-existat cu alte entități, în ceea ce persoana a spus că a fost o întâlnire cu viața de apoi.

Dacă există o viață de apoi rămâne un mister, dar o femeie crede că știe adevărul. După complicații în timpul operației pe cord, o persoană pe nume Robin crede că a vizitat viața de apoi. Robin a scris pe Near Death Experience Research Foundation că a văzut ființe dintr-o altă dimensiune într-un tărâm ceresc, relatează Express UK.

”Am fost uimită că atât de multe ființe trăiau în armonie și comunitate fericită”

Aceste ființe se pare că „se roteau, trăindu-și fericit viața” într-o lume pe care Robin a spus că nu vrea să o părăsească. Robin a spus: „Am simțit că acest spațiu a fost infuzat cu dragoste infinit de profundă. Am fost uimită că atât de multe ființe trăiau în armonie și comunitate fericită. Asta în timp ce păreau a gusta plăcerile existenței cu ceea ce ei au crezut că e viață normală, chiar dacă nu au existat structuri fizice.

„Entitatea principală a fost tăcută, dar mi-a vorbit telepatic, la fel ca ființele-lumină între ele. Am încercat să mă alătur ființelor, dar am fost ușor reținut de însoțitorul meu”, a declarat Robin.

”E timpul să ne întoarcem acum”

Entitatea a spus:”Nu e timpul tău. E timpul să ne întoarcem acum. „M-am întors la Ființă și am spus, ‘Oh, OK.’ Și ne-am dus cumva în altă parte. Apoi eram într-un coridor întunecat mergând spre o mică lumină la capătul coridorului.” Robin a spus atunci că s-a întors în corpul ei, dar acum crede că a văzut viața de apoi. Cu toate acestea, oamenii de știință nu ar fi atât de convinși de afirmația lui Robin și cred că viziunile despre viața de apoi sunt asociate cu creșterea activității creierului. Cercetatorii de la Universitatea din Michigan au indus stop clinic cardiac la șobolani în timp ce simultan monitorizau activitatea creierului lor.

Conform specialiștilor, activitatea creierului crește în ultimele 30 secunde ale vieții

Au fost uimiți să descopere că activitatea creierului a crescut în ultimele 30 de secunde ale vieții lor. Jimo Borjigin, profesor asociat de fiziologie moleculară și integrativă și profesor asociat de neurologie, a declarat: „Acest studiu, efectuat la animale, este primul care se ocupă de ceea ce se întâmplă cu starea neurofiziologică a creierului muribund.

„Am motivat că, dacă experiența aproape de moarte provine din activitatea creierului, corelările neuronale de constiență ar trebui să fie identificabile la om sau animale, chiar și după încetarea fluxului sanguin cerebral.” În esență, dacă creierul este mai activ, s-ar putea avea viziuni vii, ceea ce îi face să creadă că au văzut viața de apoi. Dr. Borjigin a adăugat: „Predicția că vom găsi unele semne de activitate conștientă în creier în timpul stopului cardiac a fost confirmată cu datele.”