Pastilele anti-coronavirus – Arbidol – se găsesc în două concentrații. De 10 și de 20 de miligrame. Un filmuleț care circulă pe rețelele de socializare arată doi turiști italieni, într-o farmacie din Rusia, achiziționând medicamentul „minune”.

Arbidol conține ca substabță activă umifenovir, un medicament antiviral dezvoltat în Rusia la sfârșitul anilor 80. Este utilizat și prescris ca un tratament profilactic și pentru răceală. Sute de milioane de doze se vând anual. Medicamentul nu are liciență pentru SUA, UE și Marea Britanie, dar se vinde la scară largă pe eBay.

În Marea Britanie acesta costă 30 de lire sterline față de Rusia unde costă, în aceași monedă, 1,5.

În exclusivitate, EVZ prezintă prospectul în care se inserează ca acest medicament este unul antiviral cu capacitatea de a suprima virușii din grupurile A și B, instrumentul având un efect imunostimulator ușor, reduce susceptibilitatea organismului la boli virale.

După un tratament se reduce posibilitatea recurenței și a complicațiilor. Terapia cu acest medicament reduce durata bolii, accelerând recuperarea.

Toxicitatea medicamentului este practic absentă indiferent de dozele administrate pe cale orală. Are o absorbție rapidă în tractul digestiv, este metabolizat bine în ficat și o parte minoră este excretată în rinichi.

Antiviralelele pot fi administrate copiilor și adulților pentru tratamentul și prevenirea următoarelor afecțiuni: SARS, gripa A și B, infecții respiratorii, consolidarea sistemului imunitar în tratamentul pneumoniei, bronșitei, cu recurența bolilor virale etc.

EVZ prezintă materialul video

🚨 ABIDOL – PASTILA CONTRA CORONA VIRUS ???🤔 🚨⬆️⬆️⬆️ este o întrebare ⬆️⬆️⬆️✌️In Rusia se vinde în farmacii ✌️🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🚨Acest video🚨 a fost postat de ‼️VITO BASILE‼️ un turist Italian aflat pe Aeroportul din MOSCOVA ‼️Acest Video a fost șters de pe Facebook în timp ce eu încercam să-i dau Share și să comentez. Era distribuit pe pagina lui Emil Preda. De aceea am decis să-l filmez până nu dispare de tot 🤗🆘 SHARE 🆘 SHARE 🆘 SHARE 🆘‼️ ATENȚIE ‼️Nu mă interesează părerile nimănui, eu am dat doar Share la ceva, ce mi se pare INTERESANT 🤗Fiecare e liber să creadă ce vrea 👍P.S Nu sunt creator de știri false, Știrea au dat-o 2 turiști italieni. ‼️ NU VREAU SĂ FAC PE NIMENI SĂ CREADĂ ÎN NIMIC ‼️Fiecare ARE DREPTUL SĂ CREADĂ , SAU NU ȘI SĂ SE EXPRIME LIBER pe profilul personal de Facebook ✌️

Publicată de Elvis Prunã pe Marţi, 17 martie 2020