EXCLUSIV. Planeta a luat-o razna! Joaca de-a Dumnezeu: de la experimentul Shanghai la editarea genomului uman. Ce soluție are România (VIDEO)

EXCLUSIV. Planeta a luat-o razna! Joaca de-a Dumnezeu: de la experimentul Shanghai la editarea genomului uman. Ce soluție are România (VIDEO) Sursa foto: dreamstime

Trăim perioade complicate sau e o etapă de experimente sociale care, de fapt, ne complică existența? E cineva vinovat pentru toate astea sau așa trebuie să fie viața noastră? E firesc să fim îngrijorați. Robert Turcescu și invitații săi în podcastul EVZ Play, Bogdan Comaroni, Gheorghe Piperea și Octavian Hoandră, au încercat să caute răspunsuri și soluții la pericolul viitorului minister global.

Podcastul EVZ Play de joi a fost dedicat unei situații paradoxale: deși ne aflăm pe culmile progresului și libertății individuale, mai marii lumii vor să ne întoarcă la politica stupului de inspirație asiatică, în care primează cu orice preț binele colectivității. Este politica dominantă în China de vreo 5000 de ani, dar acum îmbracă o formă sofisticată: se îmbină cu discursul one health și doctrina eco.

Piperea: De ani de zile se lucrează la editarea genomului uman

Avocatul Gheorghe Piperea a explicat cum e aplicată această filosofie puțin specifică Occidentului, în numele unei singure direcții globaliste. „Ideea asta a mușuroiului de furnici sau a cuibului de albine vine de la China. Se pare că cei de la OMS vor să facă întreaga populație a globului ca un stup. Problema este că în ultima vreme, oamenii de știință, firmele din domeniul pharma au început să se joace de-a Dumnezeu și să pună în pericol chiar stupul.

Ne puteți urmări și pe Google News

În interiorul aceleiași OMS, încă din 2018 există un comitet consultativ format din sociologi, doctori, preoți, psihologi, avocați, care să studieze tehnicile de editare a genomului uman. Adică să fie altfel decât este omul, din furnică să fie transformat în tehnică. De ani de zile se lucrează la editarea genomului uman. Vaccinul cu ARN mesager fix asta este".

„Avem toate șansele să facem praf și specia umană și planeta"

Specialistul a atras atenția că dacă lăsăm viitorul minister global, OMS, a cărui înființare a fost decisă recent, să se ocupe de sănătatea planetei, „avem toate șansele să facem praf și specia umană și planeta". Gheorghe Piperea a invocat și soluții pentru a contracara intrarea în vigoare a viitorului tratat care proclamă înființarea primului minister global, și anume blocarea ratificării (n.r. - programată pentru 2024) acestuia de către Parlamentul României. „În 2024 avem o sumedenie de alegeri. Din fericire, parlamentarii wannabe, europarlamentarii pot să fie trași de mânecă".

În opinia jurnalistului Bogdan Comaroni, în această ciudată ecuație omului i se acordă acum statutul de „bacterie a Pământului".

Pe de altă parte, jurnalistul și scriitorul clujean Octavian Hoandră a observat că și pe vremea lui Mao, când oamenii au fost supuși exterminării în masă așa cum pare a fi cazul acum în experimentul Shanghai, „Occidentul nu a intervenit".

 

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro