Evenimentul Zilei > International > EXCLUSIV. O nouă ordine mondială: Apare primul minister din Guvernul global. Dezvăluiri incredibile (VIDEO)
VIDEO

EXCLUSIV. O nouă ordine mondială: Apare primul minister din Guvernul global. Dezvăluiri incredibile (VIDEO)

Emisiunea EVZ Play cu Robert Turcescu de joi a tratat un subiect fulminant: urmează o nouă pandemie? Pe 12 mai are loc un summit care ar putea anunța crearea primului minister din Guvernul global. Jurnalistul și invitații săi au comentat ce rol ambiguu îi revine OMS, entitate cu un aport major în haosul pandemic, dar și riscul ca vaccinarea să devină obligatorie.

Robert Turcescu și invitații săi, avocatul Gheorghe Piperea, alături de jurnaliștii Octavian Hoandră și Bogdan Comaroni au comentat la ce ne putem aștepta după anunțul autorităților că se poate face a 4-a doză de vaccin. Au apărut deja voci, printre care și magnatul Bill Gates, care anunță un nou val COVID în această toamnă.

Jurnalistul Bogdan Comaroni a dezvăluit că joi, 12 mai, are loc un summit în urma căruia OMS i se vor atribui în mod oficial puteri sporite și va deveni primul Minister Global, cel al Sănătății. Redactorul-șef Ziuanews consideră că se dorește realizarea unui întreg guvern mondial, care să oblige toate țările lumii să cotizeze.

„Bill Gates a lansat pe 7 mai cartea cu noua pandemie, n-a avut un impact așa de mare așa că apoi a anunțat că a făcut COVID. Dar chiar astăzi, când vorbim, pe 12 mai, are loc al doilea summit global pentru gestionarea pandemiilor. În urma acestui summit va rezulta un tratat internațional, deci rezultă un tratat internațional care are la bază o inițiere a statelor europene, prin care OMS-ul devine un organism, practic un Minister Global al Sănătății, primul minister din Guvernul global, care prin deciziile pe care le va lua o să transceandă constituțiile țărilor pentru situații de urgență, crize.

Urmează vaccinarea obligatorie? Vom avea identitate digitală

Invitatul în studioul EVZ a criticat faptul că România a aderat la acest tratat prin președintele Iohannis, care a votat în octombrie 2021, și avertizează că nu este exclus să se decidă că vaccinarea e obligatorie.

„OMS-ul a avut primul summit pe tema asta la sfârșitul lui februarie. Pentru pandemiile astea și tot ce e legat de OMS se dispun fonduri prin Banca Mondială și mai multe organisme. OMS-ul este finanțat în mare parte de Bill Gates. El are și Alianța pentru Vaccinuri, Gavi, care vrea să vaccineze toată populația planetei și o dată cu vaccinarea să se introducă și identitatea digitală, practic certificatul digital.

Momentul ZERO al sincerității! Bill Gates, recunoaște: Omicron a făcut „o treabă mai bună” decât vaccinurile anti-COVID-19
Bill Gates anunță o nouă pandemie. Sursa: arhiva EVZ

La reuniunea asta care se face astăzi și este susținută și de Casa Albă și de diverse organisme, aici o să apară vaccinarea obligatorie. Odată ce OMS primește aprobarea, prin octombrie, în paralel o să meargă cu războiul, o să apară și ministerul global al energiei, pentru că organismele există și sunt deja stabilite.

Trebuie doar să vină statele și să spună da. Și o să vină un băiat să zică, dar ne trebuie și un șef. Problema în sine este că se introduce vaccinarea obligatorie și identitatea digitală. Sunt documente! 94 de guverne n-au zis nici pîs”, a explicat Comaroni în emisiune.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: