EXCLUSIV. Klaus Iohannis își dă demisia?! S-a aflat exact când. Este bomba zilei (VIDEO)

EXCLUSIV. Klaus Iohannis își dă demisia?! S-a aflat exact când. Este bomba zilei (VIDEO) Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Despre președintele statului s-au vehiculat în ultima perioadă mai multe scenarii, care se referă la posibilitatea ca acesta să își încheie al doilea mandat mai devreme. În podcastul EVZ Play cu Robert Turcescu, jurnalistul și invitatul său Ion Cristoiu au dat o veste incredibilă: când ar urma să plece Klaus Iohannis de la Cotroceni și în ce context.

Jurnalistul Robert Turcescu a făcut o dezvăluire bombă în podcastul EVZ Play de miercuri referitoare la șeful statului.

Turcescu: Ne pregătim de alegeri prezidențiale anticipate

Klaus Iohannis ar urma să renunțe la funcția de președinte din această toamnă, iar destinația sa e nivelul următor. Potrivit jurnalistului EVZ, care a citat surse proprii, Iohannis va fi numit noul președinte al NATO.

Sursa foto: Administratia Prezidentiala

„Vreau să se consemneze că am zis-o azi, 30 martie 2022. Ne pregătim de alegeri prezidențiale anticipate. Perspectiva plasării domnului Klaus Iohannis în fruntea NATO e din ce în ce mai probabilă în toamna acestui an. E o premieră în politica românească, alegerile prezidențiale anticipate. Conflictul din Uraina accelerează această perspectivă".

Ne puteți urmări și pe Google News

Cristoiu: E  o încercare a lui Iohannis de a rămâne în istorie scoțându-l pe Băsescu

Publicistul Ion Cristoiu leagă de acest context inedit și atacul virulent al consilierului președintelui, Alexandru Muraru, la adresa fostului președinte Traian Băsescu.

„Nu poți să elimini, ca fapt, condamnarea comunismului (n.r. - de către Băsescu). Că cel care l-a condamnat credea sau nu în ceea ce făcea nu are importanță în politică. Avem de-a face aici cu o operațiune pusă la cale de Cotroceni, omul nu-i de capul lui. În mandatele lui, Iohannis a avut o singură problemă: să înlăture de pe scena publică pe cei care puteau fi măcar egalul lui ca personalitate. Avem la PSD pe Ciolacu, la Guvern pe Ciucă, dincolo Cîțu.

Sursă: Constantin Opriș | Dreamstime.com

A avut o problemă cu trecutul: singurul (n.r. - fost președinte) care-l concura era Traian Băsescu. De la acel moment în care CNSAS descoperă documentele până la acest articol, avem de-a face cu o încercare a lui Iohannis de a rămâne în istorie scoțându-l pe Băsescu. Iliescu e contestat, Emil e contestat. Operațiunea Băsescu a fost pusă la cale nedreaptă (...) Cred că în cazul unui șef de stat e bine să îi lași să treacă în posteritate și apoi să faci dezvăluiri. Ca să vedeți ticăloșia presei rechiziționate, am văzut aseară, ziceau Antena, Digi că Băsescu a dat nu știu ce capitaliștilor ruși. A dat și Merkel, era economie de piață".

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro