Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv! Incidentul care a generat panică în București, o mare păcăleală. Detalii uluitoare din anchetă
Exclusiv! Incidentul care a generat panică în București, o mare păcăleală. Detalii uluitoare din anchetă

Exclusiv! Incidentul care a generat panică în București, o mare păcăleală. Detalii uluitoare din anchetă

În plină pandemie de COVID-19, un tânăr a creat panică în București după ce s-a plimbat cu autobuzul și a declarat că a venit din Italia. Adevărul este cu totul altul și a fost dezvăluit, pentru evz.ro, de procurori…

Un anunț care a speriat locuitorii Bucureștiului s-a dovedit a fi o mare păcăleală. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel a anunțat, miercuri, că s-a întocmit dosar penal pe numele unui tânăr care s-ar fi întors de la Roma cu simptome de COVID-19 și s-a plimbat, marți, cu autobuzul prin Capitală.

Potrivit informațiilor transmise în comunicat, tânărul de 21 de ani, care a declarat că a venit, duminică, din Italia, nu s-a izolat la domiciliu. Mai mult, el a călătorit cu un atobuz STB pe linia 104 și acuza tuse puternică, febră și amețeală, simptome specifice virusului COVID 19. A fost preluat de o izoletă și transportat la Spitalul „Victor Babeș”.

Miercuri, s-a deschis dosar penal pe numele tânărului de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă pentru care orice om care nu respectă izolarea și răspândește un virus, precum COVID-19, riscă închisoarea de la 6 luni la 2 ani sau amendă, conform articolului 352 Cod penal.

Adevărul a ieșit, însă, la iveală miercuri seara…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE