Evenimentul Zilei > EVZ Play > Exclusiv. Gestul inexplicabil al lui Iohannis, în fața a zeci de femei. Ion Cristoiu: „E un fel de împăratul Persiei!” – Video
VIDEO

Exclusiv. Gestul inexplicabil al lui Iohannis, în fața a zeci de femei. Ion Cristoiu: „E un fel de împăratul Persiei!” – Video

Protocolul șefilor de stat le asigură o echipă stufoasă de consilieri și aghiotanți, care să-i ajute pe cei mai importanți oameni în stat să se concentreze la adevăratele probleme ale țării. Însă Klaus Iohannis a depășit orice limită. L

a o conferință ținută în Senatul României, în fața a zeci de femei și chiar a președintei Moldovei, Maia Sandu, șeful statului și-a pus consiliera să-i ducă foile cu discursul la pupitru. Apoi, la finalul alocuțiunii, Klaus Iohannis a plecat abandonând foile la pupitru, știind că Delia Dinu, șefa sa de protocol va veni repede să i le ridice. Gestul surprins pe camere a fost comentat la podcastul Cristache & Cristoiu.


„Eu așa ceva n-am mai pomenit, nu ca bărbat, ca un politician să nu-și care singur dosarul. De regulă să ia acest dosar, în sensul că în el este discursul și când merg la tribună mă mai uit în el. Faptul că i se pune discursul înseamnă că nu e discursul lui.”, susține fondatorul Evenimentului Zilei, Ion Cristoiu.

„Chiar la un eveniment dedicat femeii, unde tu lauzi implicarea, egalitatea de gen, hingherești o femeie pe-acolo prin Parlament, să fugă aia, să vină să aducă foile, să fugă să le ducă.”, a completat Ionuț Cristache.

Maia Sandu și-a adus singură mapa cu discursul

„În lumea de astăzi, comportamentul normal este al Maiei Sandu. Pentru că peste tot, politicieni, monarhi, mai țineți minte scandalul cu stiloul al lui Charles. Chestii din astea îngâmfate și chiar nesimțite. În cazul de față, omul chiar mi se pare anacronic.”, e de părere publicistul.

„Nu aș vrea să fiu în pielea acestui om când nu o să mai fie președinte și va trebui să urce singuri scările. Știți că la vechii greci ne învățau să învățăm să murim în fiecare zi, adică o mare problemă la conducători, unii dintre ei sunt deștepți și învață, alții nu învață încă din timpul puterii să nu mai aibă putere. E un sfat. Dacă ești șef și mergi și pe jos și nu mai ai nevoie și de slugi, nu mai e așa o dramă. El va avea o problemă, pentru că după ce nu va mai fi, nu-i va mai aduce nimeni nici măcar un pahar cu apă.”, a mai spus Ion Cristoiu.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro
Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: