Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. DNA anchetează celebrități care au adus faimă României. Document incendiar
Exclusiv. DNA anchetează celebrități care au adus faimă României. Document incendiar

Exclusiv. DNA anchetează celebrități care au adus faimă României. Document incendiar

În exclusivitate, evz.ro a intrat în posesia unui document care dezvăluie că numeroase celebrități care au adus faimă României sunt vizate de o anchetă DNA

Printre cei vizați se numără și realizatorii filmului „Eu când vreau să fluier, fluier”, o dramă cinematografică din anul 2010, regizată de Florin Șerban după piesa omonimă de Andreea Vălean.

Şansă la Oscar pentru Florin Şerban

Filmul a fost nominalizat pentru premiul Ursul de Aur la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, în 2010,  dar a primit, la aceeași ediție, Marele Premiu al Juriului – Ursul de Argint. Este filmul care a adus 54.000 de spectatori în cinematografe, în anul 2010.

Așa cum reiese din documentul obținut, în exclusivitate de evz.ro, compania de producție Strada Film, care a realizat filmul „Eu când vreau să fluier, fluier” se află pe lista DNA, alături de alte companii care au beneficiat de bani din partea CNC.

Compania mai are în palmares un premiu „Ursul de Aur”, pentru un scurtmetraj, „O zi bună de plajă”, câștigat în anul 2008, de regizorul Bogdan Mustață, dar și un premiu „Palme d’Or”, pentru scurtmetrajul „Trafic”,  regizat de Cătălin Mițulescu.

În documentul obținut în exclusivitate de evz.ro  se precizează…

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: