Evenimentul Zilei > EVZ Play > Exclusiv. De-ale lui Șoșoacă! Cum intră senatoarea în restaurant fără certificat verde? Răspunsul e halucinant. VIDEO
VIDEO

Exclusiv. De-ale lui Șoșoacă! Cum intră senatoarea în restaurant fără certificat verde? Răspunsul e halucinant. VIDEO

De luni au intrat în vigoare noi restricții, care îi vizează în special pe nevaccinați. Într-o intervenție live în podcastul EVZ Play, una dintre promotoarele sonore ale nevaccinării – Diana Șoșoacă a explicat cum poate intra în diverse locuri publice chiar și în absența certificatului verde.

Chestionată de jurnaliștii Robert Turcescu și Dan Andronic cum va rezolva problema accesului în diferite locuri din moment ce nu are certificat verde (mai puțin în Parlament, unde au acces inclusiv nevaccinații), politiana exclusă din AURa explicat strategia ingenioasă la care s-a gândit.

Șoșoacă: Am scos din geantă Constituția României și am pus-o pe masă

Mi s-a cerut într-un restaurant în Craiova pașaportul de vaccinare. Am scos Constituția României și am pus-o pe masă. Doamna chelneriță se uită, zice: Ce e aia? Zic: Constituția României. Ea: Ce e aia? Cam aceasta e problema de la vârf până jos. Noua HG nu a intrat în vigoare, atenție! (…) Restrângerea de drepturi și libertăți nu poate fi făcută de un guvern interimar. Cine nu știe drept constituțional să-și cumpere”, a subliniat Diana Șoșoacă.

Senatoarea a lansat și un avertisment pentru autorități în cazul în care i se va bloca undeva accesul prin invocarea faptului că nu deține certificat verde: „Am să sun la 112, chem poliția și fac plângeri penale în neștire”.

Versiunea integrală a unui podcast exploziv poate fi vizionată aici:

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]