Evenimentul Zilei > Politica > EXCLUSIV. Dansul pinguinilor în PNL: Orban vs. Iohannis! Ce joc abil face fostul șef al liberalilor. VIDEO
VIDEO

EXCLUSIV. Dansul pinguinilor în PNL: Orban vs. Iohannis! Ce joc abil face fostul șef al liberalilor. VIDEO

După ce a pierdut șefia PNL în favoarea lui Florin Cîțu (susținut puternic de șeful statului), Ludovic Orban a făcut mai multe jocuri de imagine menite să accentueze distanțarea sa de Klaus Iohannis. Marți Orban și-a dat demisia din grupul parlamentar al PNL și a ținut un discurs foarte dur în Parlament la adresa președintelui.

Atacul sarcastic lansat de Ludovic Orban contra lui Iohannis este fără precedent în plină criză politică suprapusă peste criza valului 4 pandemic.

Orban: „Țara plutește în derivă pentru că cel care trebuia să stea la cârmă a fugit la ski”

„Este absolut rușinos. Eu sunt de-a dreptul revoltat de faptul că Iohannis și cu cei pe care i-a impus în conducerea PNL au ajuns în situația umilitoare să ceară votul PSD. Este o gravă trădare față de oamenii care au votat PNL. Deputații PNL să renunțe la golf. Eu personal nu vreau să joc golf. PNL trebuie să se întoarcă cu faţa la cetăţean şi cu spatele la chiriaşul de la Cotroceni. Țara plutește în derivă pentru că cel care trebuia să stea la cârmă pescuiește sau a fugit la ski”, a declarat Ludovic Orban, cu o aluzie transparentă la preşedintele României. Orban a precizat că nu își dă demisia din partid.

Curea: Orban a devenit din om neom. Îl au la mână

Orban a devenit din om neom tocmai ca să-l facă Iohannis un om important. A făcut pactul cu diavolul, în momentul în care l-a șantajat DNA cu dosarul Urdăreanu. Dacă Iohannis l-ar fi ținut în continuare pe cai mari mai spunea ce a zis? Îl au la mână. La criza asta s-a negociat în secret cu USR și le-a dat cele mai importante ministere, a adăugat jurnalistul Mirel Curea.

Document pregătit de Guvern în secret. Decizia zguduie țara din temelii

Sociologul Mirel Palada salută apelul lui Orban ca PNL „să se întoarcă cu fața la cetățean”. Expertul a menționat fenomenul care se întâmplă cu baza partidului, care a fost demonizată de PSD. Moderatorul Robert Turcescu merge pe scenariul foarte plauzibil al unui pact PNL – PSD pentru a avea un guvern. „E grav, e cu pandemie. E o stare de lehamite la cum arată lucrurile”, a conchis acesta.

Ediția completă a podcastului poate fi vizionată aici:

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: