EXCLUSIV/ Ce a făcut soția lui Marian Vanghelie după vestea că fostul primar de la 5 a fost condamnat la 11 ani de închisoare

EXCLUSIV/ Ce a făcut soția lui Marian Vanghelie după vestea că fostul primar de la 5 a fost condamnat la 11 ani de închisoare

Se împlinesc în curând zece ani de când Marian Vanghelie și Oana Mizil formează un cuplu. Și totul le mergea ca-n povesti. Liniștea le-a fost însă profund tulburată de recenta condamnare a fostului primar de la sectorul 5: 11 ani de închisoare pentru corupție, în prima instanță.

De când sunt împreună, de la finalul anului 2011, Oana Mizil și politicianul Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5, nu s-au despărțit niciodată pe o perioadă prea lungă.

Cu atât mai mult de când a venit pe lume fetița lor, Maria, în vârstă acum de 6 ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Finalul săptămânii trecute a fost unul bulversant pentru familia Vanghelie. Fostul primar din Sectorul 5 a fost condamnat, joi, la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Marian Vanghelie a fost judecat la Tribunalul București pentru o mită de 30 de milioane de euro de mai bine de 6 ani.

Politicianul s-a declarat nevinovat, a jurat cu mâna pe Biblie și a anunțat că va ataca decizia Tribunalului.

Potrivit surselor EVZ, în primele zile de după aflarea veștii, Oana Mizil a fost extrem de afectată și nu a ieșit din casă. Asta până luni, când, într-un final, soția lui Vanghelie a decis că e momentul să se scuture de supărare și să fie încrezătoare în viitor și în justiție, așa că a luat-o pe micuța Maria și au ieșit împreună în parc, pentru câteva ore reconfortante.

Soția lui Vanghelie nu s-a formalizat prea tare și a preferat o ținută lejeră, cu colanți roz, jachetă de trening și adidași. Maria nu a ratat ocazia de a-și lua rolele - la fel de roz ca pantalonii mamei.

Oana Mizil, al cărei bunic a fost demnitarul comunist Paul Niculescu Mizil, a cochetat o perioadă cu politica, dar a preferat apoi să rămână de bussines. Acum administrează o afacere cu prajituri, de a căror decorare se ocupă personal.