Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Bendeac a reușit să o irite maxim pe Delia. De ce a făcut asta
Exclusiv. Bendeac a reușit să o irite maxim pe Delia. De ce a făcut asta

Exclusiv. Bendeac a reușit să o irite maxim pe Delia. De ce a făcut asta

Mihai Bendeac a cam scos-o din pepeni pe Delia, marți seara, la filmările iUmor. Artista s-a supărat tare și a avut replici dure. Și nu a fost o glumă.

Marți seara, Bendeac a reușit să o irite maxim pe Delia. Asta după ce, prin noiembrie, Mihai Bendeac și Delia s-au folosit de chimia pe care o au, și care a fost observată de milioane de oameni în toate edițiile IUmor, ca să facă un anunț controversat. Ei au anunțat că sunt un cuplu. „Suntem un cuplu. Putem să fim Stela și Săndel. Ca Stela și Arșinel”, a anunțat Delia.

Mihai Bendeac a fost de acord cu decizia colegei sale, astfel că este posibil să îi vedem pe cei doi colaborând și în afara emisiunii IUmor.

Până atunci însă, zilele acestea se filmează cu spor pentru noul sezon al îndrăgitei emisiuni. Nu se știe de ce, dar Mihai Bendeac și-a propus să o enerveze la culme pe colega lui. Și a reușit. A filmat-o în timpul mesei. Și nu era un cathering sofisticat cum ne-am fi așteptat. Delia mânca ceva foarte simplu, banal chiar, și a fost deranjată să fie filmată.

Bendeac a reușit să o irite maxim pe Delia

Avea o cutie de pateu desfăcută și distribuia cu generozitate din conținut pe biscuiții dietetici. Iar Benedac a început să o filmeze, spre disperarea vedetei, care s-a tot întors, din unghiul camerei. Fără succes însă. Iritată, i-as spus-o destul de tăios. „Ți-am mai spus asta. 15 mii de sezoane la rând. Nu ești interesant. Chiar nu ești interesant, jur, deloc! Dar de ce insiști acum? S-a văzut: mănânc pateu pe influencereală”, a replicat, vizibil iritată, Delia.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.