Evenimentul Zilei > Actualitate > EXATLON ROMÂNIA. ÎNFRÂNGERE DEVASTATOARE pentru FAIMOȘI. Drăghici și Kiriță, din nou la CUȚITE
EXATLON ROMÂNIA. ÎNFRÂNGERE DEVASTATOARE pentru FAIMOȘI. Drăghici și Kiriță, din nou la CUȚITE

EXATLON ROMÂNIA. ÎNFRÂNGERE DEVASTATOARE pentru FAIMOȘI. Drăghici și Kiriță, din nou la CUȚITE

După ce o bună perioadă au stat la vilă, profitând de toate condițiile, de data asta Faimoșii antrenați de Vladimir Drăghia au pierdut jocul, Prin urmare, aceștia au fost nevoiți să doarmă în baracă.

Faimoşii au stat o noapte la baracă, iar concurenţii antrenaţi de Giani Kiriţă au petrecut o noapte la hotel, în condiţii de lux. Ceremonia de dinaintea primului joc de duminică seară a fost prilej ca Giani Kiriţă să îl ia la rost pe adversarul de la Faimoşi, Vladimir Drăghia, scrie Libertatea.

Vladimir Drăghia declara că la baracă sunt condiţii mai neprietenoase decât în coteţul din sezonul 1. Faimosul îi spunea lui Cosmin Cernat ce sfaturi le-a dat concurenţilor pentru a se asigura că dorm mai bine. Giani Kiriţă a intervenit imediat. „Hai, bă, oprește-te! Vorbești mai mult decât Cazacu! Ai uitat. Gata, că mai suntem și noi! Vorbești tu prea mult. Ne-ai disperat!”, a spus Giani Kiriţă la Kanal D.