Evenimentul Zilei > Politica > EVZ.RO vă prezintă interviul integral cu Traian Băsescu cenzurat la TVR 3, realizat de Brânduşa Armeanca VIDEO
EVZ.RO vă prezintă interviul integral cu Traian Băsescu cenzurat la TVR 3, realizat de Brânduşa Armeanca VIDEO

EVZ.RO vă prezintă interviul integral cu Traian Băsescu cenzurat la TVR 3, realizat de Brânduşa Armeanca VIDEO

În urmă cu patru zile, pe postul TVR 3 trebuia să fie difuzat interviul cu Traian Băsescu realizat de jurnalista Brânduşa Armeanca. Din motive neştiute, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Vă prezentăm interviul integral cu şeful statului cenzurat de Televiziune Publică.

Jurnalista Brândușa Armanca,  senior editor la TVR Timisoara, a scris pe contul sau de Facebook că un interviu cu președintele Traian Băsescu care urma sa fie difuzat marți, 13 mai, de la orele 22.00 pe TVR 3 si TVR Timisoara a fost scos de pe post.

“Dragi prieteni. Asistati la un act de cenzura: cu 40 de minute inainte de difuzarea interviului cu Traian Basescu, am fost sunata pentru a mi se aduce la cunostinta ca TVR 3 nu il va transmite. De la un anume Bucuroiu citire. Fara explicatii. L-am contactat pe Stelian Tanase. A promis ca se va interesa. Nimic nu motiveaza acest act”, scrie ziarista, pe pagina sa de Facebook.

Canalul TVR3 a oprit difuzarea unui interviu cu președintele Traian Băsescu programat a fi difuzat în seara zilei de 13 mai, în cadrul emisiunii „Totul la vedere”. Emisiunea este produsă de TVR Timișoara și prezentată de Brândușa Armanca. Ediția în care era difuzat interviul cu președintele Traian Băsescu primise deja aprobare din partea TVR3 pentru a fi difuzată.

Ulterior, s-a luat decizia nedifuzării ei pe acest canal cu acoperire națională și a fost difuzată numai de canalul regional, TVR Timișoara. Ediția în care era difuzat interviul cu președintele Traian Băsescu primise deja aprobare din partea TVR3 pentru a fi difuzată. Ulterior, s-a luat decizia nedifuzării ei pe acest canal cu acoperire națională și a fost difuzată numai de canalul regional, TVR Timișoara.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: