Evenimentul Zilei > EVZ Play > Mitingurile care au speriat Puterea. Racoviceanu, Palada, Bichir și Hoandră, live pe EVZ PLAY
VIDEO

Mitingurile care au speriat Puterea. Racoviceanu, Palada, Bichir și Hoandră, live pe EVZ PLAY

Mitingurile din noaptea de 28 spre 29 martie par să fie destul de serioase încât să determine schimbări în modul de abordare al reprezentanților Puterii a problemei restricțiilor.

Prim-ministrul Florin Cîțu vorbește de consultări cu specialiști afiliați altor partide decât cele din coaliția de guvernare. Până și atacurile la adresa protestatarilor, de la cele suburbane, cu jigniri, la cele deja clasice cu jocul rușilor pentru destabilizarea României, sunt cam lipsite de vlagă. De unde la celelalte proteste se cereau măsuri ferme, acum influencerii se mulțumesc cu ignorarea celor care au ieșit în stradă.

Ce diferențiază aceste proteste de cele de până aacum? De ce ele acum sperie?

Răspunsul îl vor căuta Alecu Racoviceanu, Mirel Palada, Florian Bichir și Octavian Hoandră într-o discuție incendiară pentru EVZ PLAY.

Dați subscribe la canalul nostru de Youtube, urmăriți pe Facebook, pentru că sunt spuse adevăruri dureroase pentru cei care ne conduc.