LIVE EVZ TV. Invitații de astăzi sunt Elena Udrea și Dan Andronic

LIVE EVZ TV. Invitații de astăzi sunt Elena Udrea și Dan Andronic

Ediția de astăzi a emisiunii „Evenimentul zilei” îi are ca invitați pe Elena Udrea, deputat al Partidului Mișcarea Populară, și Dan Andronic, director general al „Evenimentului zilei”.

În studio se va afla și Mircea Marian, senior editor al EVZ. Principala temă de discuție va fi debutul campaniei electorale pentru europarlamentare, strategia PMP și problemele din Justiție ale deputatului Florin Popescu.

Puteți adresa întrebări direct pe evz.ro, în secțiunea comentarii a articolului care va prezenta discuțiile din emisiune, pe adresa de mail online@evz. ro și la telefonul 021.202.2000.

Ne puteți urmări și pe Google News

LIVE TEXT

A început campania electorală pentru europarlamentare, care se vor desfășura pe 25 mai. Discutăm despre acest subiect cu Elena Udrea, deputat PMP, Dan Andronic, director general al „Evenimentului zilei” și Mircea Marian.

Dan Andronic: Chair când veneam spre emisiune mă uitam după afișe, dar nu am văzut niciun afiș electoral, deci din pucntul meu de vedere, campania nu a început. Cel mai activ în această campanie pare a fi DNA. Doamna Udrea, DNA face mai multă campanie?

Elena Udrea: Cred că s-au acumulat foarte multe dosare cărora le-a cam venit termenul. E an electoral, dar la noi tot timpul e an electoral, cam la doi ani votăm ceva. Este ceea ce ne dorim, oamenii își doresc lucrul acesta, vorbim despre dosare de ani de zile. De exemplu Radu Mazăre, toată lumea știa că pentru orice construcție trebuia să discuți cu primarul Mazăre. Era o stare de nemulțumire, toată lumea știa lucruri despre Mazăre. Dau acest exemplu, dar sunt multe