Evenimentul Zilei > EVZ Play > EvZ TV. „Dosare de presă”. Raluca Bădulescu, profa de modă
VIDEO

EvZ TV. „Dosare de presă”. Raluca Bădulescu, profa de modă

Între Dragobete și Ziua Mărțișorului, emisiunea „Dosare de presă” nu putea fi decât una pe măsura momentului. Așa că, invitata lui Mirel Curea din această ediție este nimeni alta decât Raluca Bădulescu, una dintre cele mai flamboaiante personalități din showbiz-ul românesc.

EvZ TV. „Dosare de presă”. Raluca Bădulescu, profa de modă.

De când prezintă faimoasa emisiune despre stil, de la Kanal D, Raluca Bădulescu este cunoscută drept o profesoară a modei. În această ediție a emisiunii „Dosare de presă”, însă, veți avea prilejul să descoperiți un om minunat, care nu ezită să se manifeste în acord cu felul său firesc de a fi.

Dincolo de bling-bling-urile și accesoriile aurite, Raluca Bădulescu se dovedește a fi un om timid, care se bucură de viață, o apreciază și spune „mulțumesc” din toată inima. Veți descoperi un om curios, deși experimentat. Modest, deși epatant. Care știe să facă filosofii pe tema strass-urilor și a paietelor, dar, în același timp, să accentueze mereu și mereu că frumusețea stă, de fapt, în ochiul privitorului.

Nu ratați această ediție cu totul specială a emisiunii „Dosare de presă”! Veți descoperi că viața nu e doar alb și negru. Veți descoperi culori și nuanțe care vă vor binedispune și vă vor aduce primăvara în suflet.