Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz Play. Față în față: Mai are România prim-ministru?
Evz Play. Față în față: Mai are România prim-ministru?

Evz Play. Față în față: Mai are România prim-ministru?

"Față in față" cu Alecu Racoviceanu și invitații săi Un proiect pornit din discuțiile unui grup de vechi prieteni: jurnaliștii Alecu Racoviceanu și Octavian Hoandră, istoricul Florian Bichir și sociologul Mirel Palada. Subiectele zilei sunt disecate într-o conversație colocvială, presărată cu glume, informații, ironii. Protagoniștii însumează 120 de ani de presă sau activități publice și sunt bine conectați la sursele primare ale știrilor din mai toate domeniile.
Astăzi se decide soarta lui Florin Cîțu. Mirel Palada, Florian Bichir, Alecu Racoviceanu și Octavian Hoandră discută despre șansele liberalului de a rămâne premierul unei coaliții.
Urmărește dezbaterea fără inhibiții și fără menajamente pe canalul nostru de Youtube sau pe Facebook.
După ce l-a demis pe Vlad Voiculescu, Cîțu a devenit dușmanul public numărul 1 pentru cei din USR și PLUS.
Dacă la sfârșitul săptămânii trecute, lucrurile se limitau la declarații războinice, astăzi s-a ajuns la documente a căror autenticitate este pusă în discuție și la amenințări cu dosare penale.
Scapă Cîțu din focurile încrucișate? Este Ludovic Orban soluția sau e aruncat în discuție de useriști doar ca să îl enerveze pe Klaus Iohannis și să îl oblige să ia măsuri?
Răspunsurile le găsești în această ediție specială a emisiunii Față în față.