EVZ PLAY. Dosare de presă. Serghei Mizil: „Sunt așa cum sunt”

EVZ PLAY. Dosare de presă. Serghei Mizil: „Sunt așa cum sunt”

O nouă zi de joi, o nouă ediție a emisiunii „Dosare de presă”. Invitatul lui Mirel Curea este Serghei Mizil, artist, om de afaceri și personaj monden.

Sunt oameni care umplu spațiul din jurul lor, oriunde s-ar afla. Este și cazul lui Serghei Mizil, invitatul din această săptămână al emisiunii „Dosare de presă”.

Stilul flamboaiant, excentric, absolut sincer și asumat, este bine-cunoscut publicului larg, în egală măsură apreciat de unii și hulit de alții. Totuși, Serghei Mizil nu este doar personajul monden din emisiunile de divertisment.

În personalitatea totală a omului există mai multe fațete. În acest interviu aveți ocazia să-l descoperiți pe Serghei Mizil în fațetele sale care țin de partea intimă și „serioasă” a personalității sale: fațeta fiului care-și acceptă și înțelege tatăl, fațeta artistului, fațeta analiticului, fațeta idealistului, fațeta aventurierului sau fațeta familistului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rămâne să-l descoperiți pe Serghei Mizil, așa cum poate nu l-ați cunoscut până acum, în această ediție specială a „Dosarelor de presă”.