Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz Play cu Turcescu. Ce semnifică șosetele lui Bulai? „Ăștia conduc România”
VIDEO

Evz Play cu Turcescu. Ce semnifică șosetele lui Bulai? „Ăștia conduc România”

Iulian Bulai a fost eroul serii de marți, cu episodul "reziliență" .La fel de virale au devenit și șosetele lui. Din păcate, Bulai este exponentul unei generații a cărei găunoșenie o vom deconta cu toții. Robert Turcescu și invitații săi la Evz Play, Octavian Hoandră și Bogdan Comaroni, au vorbit despre un subiect fierbinte pe agenda publică.

Iulian Bulai, președintele Comisiei de cultură din Camera Deputaților, s-a încurcat în sensul cuvântului „reziliență”. Chestionat de jurnalistul Robert Turcescu, marți seară, ce înseamnă cuvântul din faimosul acronim PNRR, Bulai s-a fâstâcit. Mai grav e însă, a remarcat jurnalistul, că nu a știut nici informații elementare pentru un parlamentar, cum ar fi cât sunt taxele de asigurări sociale ca procent.

„Problema cu găunoșii ăștia, new generation în politică, e că nu au capacitatea de a recunoaște că nu știu. Arată ceva despre caracter. O grămadă de găunoși. Niște agramați. Aseară Bulai încerca să iasă din încercuire, mi-a fost milă de el, sincer. Ăștia conduc România din Parlament. Mai fac naibii un infarct în vreun studio. Să vorbești despre PNRR și tu să fii tufă de Veneția…”.

„Șosetele nu sunt cam groase?”, s-a întrebat retoric gazda emisiunii, în fața căruia Bulai s-a dotat, în emisiunea de marți seară de la Realitatea TV, cu o bilă albă și o bilă neagră, ca aluzie la o rubrică făcută celebră de Turcescu.

Octavian Hoandră a remarcat că politicienii ar trebui să aibă o ținută sobră, nu șosete „de clovn”, în opinia lui Bogdan Comaroni. De menționat că USR-istul a postat, în replică la „episodul șosetelor”, pe contul său de Facebook, următorul gând: Viața e prea scurtă ca să porți șosete negre”.

Sursa foto: Facebook