Evenimentul Zilei > EVZ Play > EVZ Play cu Robert Turcescu. Viralul zilei: ambuscada bicicletelor. Trei, Doamne și toți trei
VIDEO

EVZ Play cu Robert Turcescu. Viralul zilei: ambuscada bicicletelor. Trei, Doamne și toți trei

De Ziua Internațională a Bicicletei, ministrul Mediului Tanczos Barna era să fie doborât la pământ, după ce Steven van Groningen, CEO-ul Raiffeisen Bank, s-a dezechilibrat și a căzut peste oficial. Ediția de joi a emisiunii EVZ Play a comentat episodul demn de cascadorii râsului.

Moderatorul emisiunii a făcut o succintă radiografie a secvenței cu „bicicliștii râsului”. „Suntem o lume de tâmpiți dacă am ajuns să sărbătorim Ziua Bicicletei. Nicușor e în stânga, priviți-l cum pedalează, e singurul cu mască. Încheiat la sacou pe bicicletă, cu claia de păr. Groningen era să intre în pom. Ăștia ne conduc”. „Nu am crezut că poți să pedalezi cu picioarele în X”, a remarcat Dan Andronic referitor la edilul Capitalei.

În altă ordine de idei, Turcescu i-a reamintit lui Clotilde Armand că, dacă nu rezolvă criza gunoaielor, sâmbătă va lua pubela din fața casei, o va plimba pe tot bulevardul Ion Mihalache și va răsturna gunoiul pe treptele Primăriei sectorului 1, în transmisie live. „Clotilde, drăguțo, vin șobolanii peste noi”, i-a reamintit jurnalistul.

„Nu e nicio luptă cu mafioții la decerebrata așa, vrea să mute gunoiul pe o firmă tefelistă. Camerele de gardă sunt pline de copii mușcați de căpușe”, a completat Mirel Curea.