Evenimente atractive, în Republica Moldova, în perioada 27 mai - 2 iunie. Lista spectacolelor de neratat

Evenimente atractive, în Republica Moldova, în perioada 27 mai - 2 iunie. Lista spectacolelor de neratat

În Republica Moldova se vor desfășura o serie de evenimente foarte interesante în perioada 27 mai - 2 iunie. Sunt spectacole destinate unui public variat, ce merită urmărite. Iată o trecere în revistă a acestor evenimente din Basarabia.

Evenimente de neratat în Republica Moldova

QUIZUL #70 (27 mai)

QUIZUL este un joc intelectual distractiv în care echipe formate din cel mult șapte persoane încearcă să acumuleze cât mai multe puncte.

Organizatorii garantează întrebări bune, concurență acerbă și emoții pozitive, iar pentru a vă simți pregătiți de joc, aceștia recomandă să răsfoiți cele mai recente titluri de știri, să ascultați cele mai noi piese și să vă adunați echipa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jocul se va desfășura în incinta localului Lake House luni, 27 mai, începând cu ora 19.00. Aici găsiți mai multe detalii.

Spectacolul „LOVE ME XXI” (28 mai)

„LOVE ME XXI” este un spectacol regizat de Daniela Burlaca. Tânăra a construit atât de organic un amalgam de personaje bizare parcă rupte din harta umană a secolului al XXI-lea, de care iată se ține cu caninii de anul ’20. Ea, pictorul de idei, n-o să vă dea totul pe tavă, chiar dacă voi o să credeți la un moment dat că ați venit doar ca să vă distrați.

Spectacolul va fi jucat la Teatrul Geneza Art marți, 28 mai, începând cu ora 18.00.

Lansarea albumului „Semnal în vânt” (29 mai)

Interpretul Mihai Chiriac, cunoscut drept MAHAYA, vă invită la evenimentul de lansare a primului său album, „Semnal în vânt”. Acesta se va desfășura la terasa Wine Republic din cadrul complexului multifuncțional Toro Center pe 29 mai, începând cu ora 18.00.

Seara va începe într-o notă energizantă cu DJ Primak, care va încălzi atmosfera cu un mix de piese vibrante, perfect pentru a vă pune în mișcare și a vă pregăti pentru concert. Invitata specială a serii va fi interpreta Tania Turtureanu.

Opera „ALEKO” (29 mai)

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” vă invită miercuri, 29 mai, la premiera operei într-un singur act „ALEKO”. Povestea spectacolului este inspirată din poemul „Țiganii” de Aleksandr Pușkin. Această operă tragică abordează teme precum dragostea, gelozia și răzbunarea, fiind învăluită într-o atmosferă vibrantă, plină de emoții intense.

În centrul acțiunii se află Aleko, un tânăr aristocrat rus care, deziluzionat de societatea mondenă și moralitatea ei precară, decide să renunțe la lumea sa și să trăiască printre romi. Aici, el se îndrăgostește de frumoasa Zemfira și găsește fericirea alături de ea. Cu toate acestea, fericirea lor este umbrită de apariția unui rival, care cucerește inima fetei. Cuprins de gelozie și furie, Aleko ajunge la un punct de cotitură atunci când descoperă trădarea iubitei sale.

Mozaic Pitching Session (30 mai)

Pe 30 mai, la ora 17.30, sunteți așteptați la Mozaic Pitching Session. Evenimentul este conceput pentru investitori, fondatori și entuziaști ai tehnologiei, oferindu-le ocazia de a se conecta și de a asista la prezentarea start-upurilor tehnologice inovatoare.

În cadrul sesiunii de pitching vor fi trei start-upuri care vor avea ocazia de a se prezenta. Aceasta este o modalitate excelentă de a intra în contact cu lideri din industrie, investitori, colegi entuziaști, de a împărtăși informații și de a crea legături semnificative în cadrul comunității tech.

Evenimentul va avea loc la Orange Digital Center.

lista completă pe diez.md.