Evenimentul Zilei > Social > Una dintre cele mai APETISANTE femei din LUME a făcut GESTUL care scoate din MINȚI aproape toți BĂRBAȚII
Una dintre cele mai APETISANTE femei din LUME a făcut GESTUL care scoate din MINȚI aproape toți BĂRBAȚII

Una dintre cele mai APETISANTE femei din LUME a făcut GESTUL care scoate din MINȚI aproape toți BĂRBAȚII

Eva Mendes i-a interzis partenerului ei de viaţă, actorul Ryan Gosling, să stea de vorbă cu fosta lui iubită, actriţa Rachel McAdams, afirmă presa americană.

Eva Mendes i-a interzis partenerului ei de viaţă, actorul Ryan Gosling, să stea de vorbă cu fosta lui iubită, actriţa Rachel McAdams, afirmă presa americană.

Eva Mendes, în vârstă de 40 de ani, şi Ryan Gosling, în vârstă de 34 de ani, au împreună o fiică, Esmeralda, în vârstă de două luni, iar actriţa de origine cubaneză i-a interzis partenerului ei de viaţă să discute cu fosta lui iubită Rachel McAdams, după ce aceasta a telefonat cuplului pentru a-l felicita cu ocazia naşterii fetiţei lor, scrie contactmusic.com.

"Rachel a avut cele mai bune intenţii atunci când a telefonat. A dorit să îl felicite pe Ryan pentru venirea pe lume a bebeluşului, dar şi să afle ce mai face el", a dezvăluit o sursă pentru tabloidul american National Enquirer.

Totuşi, acel apel telefonic ar fi creat anumite tensiuni în cuplu.

"Acel telefon a generat o întreagă scenă. Acum, Eva i-a interzis lui Ryan să răspundă la telefon când îl sună Rachel", a adăugat aceeaşi sursă.

Esmeralda Amada, născută în septembrie, este primul copil pentru ambele vedete.

Eva Mendes şi Ryan Gosling, care formează unul dintre cele mai strălucitoare cupluri de la Hollywood, s-au cunoscut în 2011, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Destine la răscruce/ The Place Beyond The Pines", lansat pe marile ecrane în 2012.

Născută pe 5 martie 1974, Eva Mendes a urmat studii de marketing la California State University, la care a renunţat însă pentru a studia actoria. Este cunoscută din filme precum "Zi de instrucţie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastră/ We Own the Night" (2007), "Demon pe două roţi/ Ghost Rider" (2007) şi "Păcatele unui poliţist – Ultimul apel: New Orleans" (2009).

Ryan Gosling a urmat un drum destul de întortocheat înainte de a ajunge unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Născut şi crescut în provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problemă la şcoală, unde avea note foarte mici şi se bătea adeseori cu colegii săi. Mama lui a divorţat şi s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tânărul Ryan şi-a început cariera în showbiz. A apărut prima dată în "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artişti de seamă, precum Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake.

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" şi " The Ides of March" fiind apreciate de critici. Recent, starul canadian a jucat şi în câteva producţii considerate comerciale, cu succes în special la publicul feminin, precum "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love" şi "The Place Beyond the Pines".

Recent, Ryan Gosling s-a lansat în regia de film şi a realizat lungmetrajul "Lost River", în care joacă şi partenera sa de viaţă, Eva Mendes.