Evenimentul Zilei > Politica > Europarlamentarul Maria Grapini a rămas fără pagină de Facebook. Cine a atacat-o. „Viața îți oferă surprize!”
Europarlamentarul Maria Grapini a rămas fără pagină de Facebook. Cine a atacat-o. „Viața îți oferă surprize!”

Europarlamentarul Maria Grapini a rămas fără pagină de Facebook. Cine a atacat-o. „Viața îți oferă surprize!”

Europarlamentarul Maria Grapini a anunțat că a rămas fără pagină de europarlamentar pe Facebook, după ce a lăsat-o în grija unor oameni care nu se pare că erau de partea sa. Demnitarul a anunțat că va reveni curând pe platforma de socializare, cu un nou cont.
Europarlamentarul Maria Grapini a rămas fără cont de Facebook. Administratorii în grija cărora și-a lăsat pagina oficială de europarlamentar se pare că nu au fost neapărat de partea demnitarului întrucât i-au șters pagina de pe rețeaua de socializare.

Administratorii paginii de europarlamentar a Mariei Grapini i-au șters contul

Europarlamentarul Maria Grapini avea pe platforma Facebook un cont personal și, de asemenea, o pagină oficială de europarlamentar, așa după cum se obișnuiește în lumea politicii. Maria Grapini s-a aflat în posesia paginii de europarlamentar de șapte ani de zile, însă se pare că recent a lăsat-o în grija unor administratori care i-au dat bătăi de cap.

„Nu mor caii când vor câinii! Mi-au șters pagina oficiala de europarlamentar pe care o am de șapte ani, dar reamintesc ce am spus prin repostare pentru că am salvat majoritatea intervențiilor în Parlamentul european și la televiziuni! Doamne ajută!”, a scris pe contul personal de Facebook demnitarul.

Maria Grapini: „Oameni fără caracter”

Maria Grapini a mai anunțat că, în curând, își va redeschide o nouă pagină de europarlamentar. Ea a apreciat că persoanele care i-au șters pagina de Facebook sunt persoane fără caracter.
”O perioada de timp nu voi mai avea pagină oficială de europarlamentar! Am pus administratori oameni fără caracter și mi-au șters pagina! În scurt timp voi avea o nouă pagină oficială! Viața îți oferă surprize!”, s-a exprimat Maria Grapini.
Europarlamentarul este cunoscut pentru opoziția pe care o demara pe rețelele de socializare. Maria Grapini comenta o parte dintre subiectele cele mai importante și pe pagina sa de Facebook, unde posta și intervențiile sale din Parlamentul European, precum și diverse discuții și dezbateri dintre oficiali.