Euromobila este, probabil, singurul producător de canapele, paturi sau fotolii ale căror produse sunt 100% românești, de la concept la producție. Compania este demult pe piață și a rreuși să se impună datorită calității pe care o promovează. Cât despre rezistență, puteți crede pe cuvânt un om de 145 de kilograme care a testat fiecare exponat al noului magazin în parte.

 

Vorbind despre vedete, am văzut-o pe Alessandra Stoicescu, pe Laura Cosoi, pe Irina și Răzvan Fodor și pe Adela Părvu, designer de interior al emisiunii Visuri la cheie. Apropo de emisiuni, fotoliile și canapeaua din ”Neatza cu Răzvan și Dani” sunt semnate de Euromobila. Așadar, multe personalități, dar vedetele adevărate au fost piesele de mobilier, de un rafinament desăvârșit.

 

Prezent la eveniment a fost și , Ștefan Radu Oprea, ceea ce ne spune că există sprijin pentru companiile cu capital integral românesc. Gazde au fost chiar proprietarii Euromobila, Yldiz și Alin Crăcea. În rest, șampanie bună, gustări pe ales și multe zâmbete, ceea ce se vede și din fotografiile alăturate.