Euro 2024. Meciul România-Ucraina, interzis în Rusia

Euro 2024. Meciul România-Ucraina, interzis în Rusia Ucraina are toate vedetele la dispoziție pentru Euro 2024. Sursa Foto: UEFA

Euro 2024. Luni, 17 iunie, de la ora 16:00, Ucraina va debuta la Campionatul European de Fotbal într-un meci împotriva României.

Euro 2024: Decizia care i-a înfuriat pe ucraineni

Spre indignarea presei, cu o zi înaintea meciului de luni, Match TV, televiziunea  rusească ce  transmite meciurile de la turneul final, a decis să „sară din schemă” meciul Ucrainei cu România.

Meciurile Ucrainei din faza grupelor nu vor fi transmise de televiziunea Match TV, cum nu vor fi difuzate nici partidele din optimi sau sferturi. Cu toate acestea, în cazul în care elevii lui Serghei Rebrov vor trece de faza grupelor și se califică în faza superioară a competiției, postul de televiziune ar putea difuza meciurile Ucrainei pentru a face profit de urma audiențelor.

Euro 2024

Euro 2024. Sursa foto: Platforma X

În România, meciurile sunt transmise de PRO TV

La noi în țară meciurile de la Euro sunt transmise de PRO TV. Postul de televiziune deține drepturile de difuzare și pentru Campionatul European de Fotbal din 2028.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pro Arena va difuza ultima etapă din faza grupelor, când ultimele meciuri se vor juca în același timp. În primele două runde, PRO TV va transmite meciurile de la orele 16:00, 19:00 și 22:00. Naționala României va juca de asemenea la toate cele trei ore.

EURO 2024, tricolori

Tricolorii. Sursa Foto: Facebook

Naționala României pleacă cu șansa a doua la Euro

Elevii lui Iordănescu vor întâlni selecționata Belgiei pe 22 iunie, într-un meci care se va disputa de la ora 22:00. În ultima etapă vom juca cu Slovacia de la ora 19:00, iar Ucraina va disputa meciul împotriva Belgiei pe 26 iunie de la ora 19:00.

România pleacă cu șansa a doua în meciul împotriva Ucrainei. În lotul ucrainenilor se află jucători de top din Premer League și La Liga.