Liderul liberal este indignat de declaraţiile lui Daniel Morar privind fraudele de la referendum. "Este o depăşire flagrantă a atribuţiilor şi responsabilităţilor pe care le are procurorul şef al DNA şi asta îmi spune încă o data că Daniel Morar este departe de neimplicarea în politică şi că este o simplă unealta a lui Traian Băsescu", a declarat Nicolăescu pentru ziare.com.

Liberalul cere ca Morar "să plece cât mai repede din post", "ca să scăpăm de o asemenea calamitate cum este domnul Morar, calamitate din punct de vedere profesional, din punct de vedere moral şi mai ales pentru că execută comenzile politice ale lui Traian Băsescu".

Pe Nicolăescu l-a înfuriat afirmaţia lui Daniel Morar conform căreia "în toate secţiile verificate până acum de procurori, sunt zeci de secţii pe raza a cinci judeţe, s-au găsit indicii şi probe că votul a fost fraudat în proporţie de 5-10-15%".
CITIŢI ŞI:

  • USL pune presiune pe procurori
  • USL merge înainte cu audierea procurorilor. Voicu: Comisiile juridice trebuie să identifice formele legale prin care vor avea loc aceste discuţii