Florin Salam nu mai poate cu două personaje devenite populare peste noapte. În urma deselor apariții la TV, Vulpița și Viorel și-au câștigat o efemeră notorietate, dar manelistul nu mai are răbdare până la dispariția inevitabilă a celor doi de pe micile ecrane. Așa că Salam le-a transmis un mesaj prin care îi anunță că le dă bani ca să se retragă de la emisiunea „Acces Direct”.

„Măi, consumatori de emisiuni! Ne uităm la băiatul ăla, Viorel și la Vulpița, cum ar fi Brad Pitt cu Angelina Jollie, gen. Băi, frații mei! Mă mai invită și pe mine ăștia la emisiuni, că eu n-am mai apărut de mult. Păi pot să merg eu pe aceeași canapea? N-am nimic cu copilașii ăia. Jur, eu vă jur vouă că le-aș da câteva mii de euro la oamenii ăia ca să nu mai stea că oricum ei stau pentru ceva bani pe acolo.

Mai bine le dau eu câteva mii cash, să nu-și mai bată nici ăia joc de ei și să terminăm odată, că ne e rușine să mai mergem la emisiuni!”, a spus Salam într-o filmare, care ulterior a fost ștearsă de pe internet