Evenimentul Zilei > International > „Este dezgustător”: Fiul lui Biden, acuzat de pedofilie. Să fie chiar nepoata?
„Este dezgustător”: Fiul lui Biden, acuzat de pedofilie. Să fie chiar nepoata?

„Este dezgustător”: Fiul lui Biden, acuzat de pedofilie. Să fie chiar nepoata?

Rudy Giuliani a declarat marți seara, la Newsmax TV, că a avut săptămâna aceasta o întâlnire cu poliția din Delaware în legătură cu o serie de materiale șocante pe care le-a descoperit pe hard discul laptopului lui Hunter Biden.

Potrivit unui articol publicat recent de Business Insider, materialele aflate pe hard discul laptopului lui Hunter Biden ar fi investigate de un agent FBI, pe nume Joshua Wilson, specializat în infracțiuni de pornografie infantilă și pedofilie.

Nici Joe Biden, nici echipa sa de campanie electorală, nici Hunter Biden sau avocații săi nu au negat autenticitatea e-mail-urilor găsite în laptop și din care o parte au fost publicate de New York Post.

„Dacă nu aș fi spus la poliție, aș fi fost complice”

Rudy Giuliani a mai adăugat că atât era de tulburător conținutu descoperit în laptop, încât el și un fost comisar al NYPD, Bernie Kerik, s-au întâlnit luni cu poliția statului Delaware căreia i-au înmânat probele.

„Suntem foarte tulburați de asta”, a declarat Giuliani la Newsmax TV. „Suntem foarte tulburați de faptul că aceste fete minore nu erau protejate. Dacă te uiți la imaginile de pe hard disc și nu raportezi la poliție, te faci vinovat de complicitate.”

Și Giuliani a continuat:

„Sun numeroase fotografii aici cu fete care… mă rog, nu ar trebui să fie acolo. Asta e tot ce vă pot spune. Dacă poliția statului Delaware nu face nimic în legătură cu asta, ar fi cu adevărat dramatic.”

Giuliani, care este și avocatul personal al lui Donald Trump, a numit dezvăluirile despre laptopul lui Hunter Biden „probabil cel mai mare scandal pe care l-am văzut în viața mea”.

„Este o depravare absolut oribilă, de aceea am denunțat-o la poliție.”

„O lovitură pentru Joe Biden. Candidatul și omul”

„Ăsta a fost trimis vicepreședintelui”, a punctat Giuliani, arătând cu degetul spre copia tipărită a SMS-ului, despre presupune relații cu o fată de 14 ani. „Ce a făcut (vicepreședintele Biden) cu informațiile?”

El a acuzat presa „mainstream” că minimalizează afacerea deoarece reprezintă o lovitură mortală adusă candidaturii lui Joe Biden.

„Este o cortină de fier a cenzurii pentru că este o lovitură mortală pentru candidatul Joe Biden. Ar putea fi mortală pentru el și ca om. Nu mortală fizic, ci vreau să spun că ar trebui acționat în justiție.”

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: