Erwin Tumiri, celebrul jucător de fotbal, a „păcălit” iar moartea. În 2016, acesta a fost unul dintre puținii supraviețuitori ai tragicul accident aviatic care a distrus echipa Chapecoense. După cinci ani de la înfiorătorul accident, Erwin Tumiri a fost din nou greu încercat. De această dată, fotbalistul a fost victima unui accident rutier. El era pasager într-un autobuz, care a părăsit șoseua și s-a răsturnat în prăpastie.

Incidentul s-a petrecut în Bolivia, între localitățile Cochambamba şi Stanta Cruz de La Sierra. În urma accidentului, 21 de persoane și-au pierdut viața.

Erwin Tumiri a „păcălit” iar moartea

„Mă simţeam cam somnoros şi ascultam muzică pe telefonul mobil când am auzit oameni ţipând. Singurul lucru pe care am putut să-l fac a fost să mă ţin de scaunul din faţa mea şi să încerc să nu mă mişc în timp ce autocarul se răsturna.

Ne-am tot răsturnat şi au fost oameni care au căzut unii peste alţii, parcă eram într-o maşină de spălat. Am rămas conştient şi am reuşit să ies când s-a oprit”, a povestit, după aceea, Erwin.

„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Am răni la braţ şi nu pot să-l ridic în acest moment. Mi s-a spus că îmi voi recupera mobilitatea încetul cu încetul.

Lucrurile se întâmplă dintr-un motiv, atât cele bune cât şi cele rele”, a mai spus Erwin Tumiri, potrivit The Sun.

Tragedia din 2016 în care a dispărut formația braziliană Chapecoense

O tragedie aviatică în care a fost implicată o altă grupare din Brazilia s-a produs la data de 29 noiembrie 2016. Avionul cu care călătorea formația Chapecoense s-a prăbușit în Columbia. În mod miraculos, 6 persoane au scăpat cu viață. Au murit 71 dintre cei 77 de pasageri aflați la bord.

„Accidentul s-a produs din cauza lipsei de combustibil, ca urmare a gestionării necorespunzătoare a riscurilor de către compania LaMia”, spunea oficialul care a condus ancheta.