Evenimentul Zilei > Sport > Enigmele din jurul unui transfer făcut de Gheorghe Hagi. Jucătorul a plâns când a aflat unde a ajuns
Enigmele din jurul unui transfer făcut de Gheorghe Hagi. Jucătorul a plâns când a aflat unde a ajuns

Enigmele din jurul unui transfer făcut de Gheorghe Hagi. Jucătorul a plâns când a aflat unde a ajuns

Transferul lui Cristi Manea continuă să nască multe semne de întrebare, după ce impresarul a intrat sub lupa autorităților spaniole

Un mare mister care gravitează în jurul echipei FC Viitorul, patronată și antrenată de Gheorghe Hagi, este legat de un transfer. Mai exact, de un jucător, Cristi Manea (22 de ani), considerat de câțiva ani a fi un mare talent al fotbaluli românesc. Într-o oarecare măsură, fundașul dreapta a și confirmat, în vara anului 2019, la Campionatul European de Tineret, acolo unde a ajuns cu reprezentativa lui Mirel Rădoi până în semifinale.

Cristi Manea este unul dintre jucătorii formați de Gică Hagi la Viitorul. El deține un record în fotbalul românesc. În 2014, la meciul amical România – Albania, el a devenit cel mai tânăr debutant la echipa națională, atunci când avea 16 ani și 9 luni.

În primăvara anului 2015, apare informația că Manea a fost cumpărat de Chelsea. Știrea este publicată de Reuters, Gazzetta dello Sport sau L’Equipe. Gheorghe Hagi nu confirmă, dar spune: „Manea va juca la un club mare din vară, o să vedeți”. Pe siteul celor de la Viitorul nu se confirmă mutarea.

Însă, în august 2015, fundașul semnează cu gurparea cipriotă Apollon Limassol. De fapt, o investigație făcută de „Gazeta Sporturilor” arată că Hagi se înțelesese cu oficialii lui Apollon încă din 2014. Mutarea costa 2,5 milioane de euro, plătiți într-o tranșă. Dar, jucătorul rămâne la Viitorul, pentru un an, sub formă de împrumut.

În august 2015, Manea este împrumutat în Belgia, la Mouscron, iar pe siteul echipei apare informația că jucătorul vine de la Chelsea.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE