Evenimentul Zilei > Actualitate > Enigma unei crime. Nu i-au văzut trupul pe câmp nici cu binoclul
Enigma unei crime. Nu i-au văzut trupul pe câmp nici cu binoclul

Enigma unei crime. Nu i-au văzut trupul pe câmp nici cu binoclul

Pe data de 27 februarie, în jurul prânzului, un tractorist care ara în apropiere de satul Cosmeşti, judeţul Galaţi, a observat ceva negru, ca o mogâldeaţă, zăcând pe câmp. S-a apropiat cu grijă. Era un om. Mort. Sătenii adunaţi ca la urs, l-au recunoscut imediat. Era de la ei din localitate. Constantin Ene, 53 de ani, zis Cotinel, de 11 ani plecat în Italia unde era cioban la oile italienilor. Poliția și Parchetul au deschis o anchetă.

Proprietarii acelei gospodării nu au auzit şi nu au văzut nimic în acea seară. Deşi, ca un om să fie bătut să-i sară sângele pe gard, se face ceva gălăgie, într-un sat unde noaptea este linişte deplină.

După aproximativ 200 de metri, la o fântână, aflată tot în drumul spre casă a lui Cotinel, sunt din nou urme de sânge. Nu se ştie dacă sunt şi urme de târâre sau nu, de la prima pată până la fântână, pentru că nimeni nu a cercetat nici acest aspect. Dacă ar fi fost urme de târâre, ele ar fi putut indica: fie Cotinel a fost lovit şi apoi târât de atacator care a încercat să-l arunce în fântână, iar în acest caz ar fi trebuit să fie şi urme de luptă la fântână, fie, dacă nu există aceste urme, înseamnă că Cotinel a fost atacat în dreptul porţii prima oară, s-a împleticit până la fântână, unde a fost aşteptat de atacatorul care a ajuns mai repede decât el şi lovit încă o dată.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: