Evenimentul Zilei > Monden > Emoții la X Factor. Stefan Bănică Jr, destăinuiri șocante. „Pe scenă nu mai e copilul”
Emoții la X Factor. Stefan Bănică Jr, destăinuiri șocante. „Pe scenă nu mai e copilul”

Emoții la X Factor. Stefan Bănică Jr, destăinuiri șocante. „Pe scenă nu mai e copilul”

În timpul filmărilor de la emisiunea concurs X Factor, un moment l-a emoționat foarte mult pe Ștefan Bănică Jr.

Printre concurenții care și-au arătat talentul în ale muzicii, pe scena de la X Factor a venit un cuplu mamă-fiică. Momentul l-a emoționat pe cunoscutul actor și cântăreț Ștefan Bănică Jr, care a dezvăluit un secret despre el și fiul său cel mare, Radu Ștefan.

Ștefan Bănică Jr și fiul său Radu au cântat împreună la sala Palatului

Tată și fiu au urcat pentru prima oară pe scenă împreună, în urmă cu un an, într-un spectacol ce a avut loc la Sala Palatului.

Despre acel moment, Ștefan Bănică Jr a spus că nu a vrut să-l privilegieze pe fiul său, cid oar să arate oamenilor că Radu are talent și poate avea o carieră de success și în muzică.

„Pot să îți spun, ca părinte și copil care a cântat alături de tatăl, dar și de fiul lui, că senzația protectoare pe care tu o ai față de fiica ta nu te ajută întotdeauna. Taică-miu nu a avut chestia asta și îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că m-a ajutat enorm!

Pe scenă nu mai e copilul, ci partenerul meu! Lucrul acesta am vrut să îl simt și eu vizavi de fiul meu anul trecut, într-un concert la Sala Palatului și, cu tot instinctul patern, l-am lăsat să se descurce și sunt mândru de ceea ce a făcut”, a spus Ștefan Bănică.

Stefan Bănică Jr este mândru de fiul său

Talentul în muzică și în actorie sunt daruri care se moștenesc în familia Bănică. Acest lucru l-a demonstrate Ștefan, iar acum și fiul său Radu.

Fiul cel mare al Ștefan a reușit să intre printre primii la UNATC și ăsta nu-i puțin lucru.

Așa că, Radu Ștefan duce mai departe tradiția la a treia generație de artiști ai familiei.

„Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi!

Îi mulțumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrița Delia Nartea, cu care Radu Ștefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii și adolescenți, unde Delia investește pasiune, răbdare și dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitări și tuturor tinerilor care au intrat anul ăsta la facultate! Și nu uitați că de voi depinde schimbarea mentalității în această țară!”, era mesajul plin de bucurie al artistului, potrivit impact.ro