În primul rând, soția lui Harry a vrut să aleagă ea scriitorii, iar dorința i s-a împlinit. Omid Scobie este deja supranumit „gura lui Meghan”, iar Carolyn Durand va relata pasaje din viața cuplului pentru cunoscuta revistă Elle.

Biografia neromanțată scrisă de Scobie și Durand promite să spună povestea reală a ducilor de Sussex. Jurnalistul Omid Scobie și-a plantat cu fermitate steagul în tabăra lui Meghan Markle; de fapt, a fost unul dintre puținii ziariști invitați la petrecerea de rămas bun pe care Meghan și Harry au dat-o la plecarea din Anglia.

Iranian la origine, Omid Scobie și-a început cariera jurnalistică pentru revista de celebrități Heat, notează Daily Mail. S-a împrietenit de câțiva ani cu Meghan Markle, iar de aici n-a mai fost mult până să își convingă amica despre importanța publicării unei povești ca a ei.

I-a convins pe Meghan și Harry prin fraze atent meșteșugite: „Trebuie să cunoaștem mai bine cuplul de Sussex, prin eforturile lor umanitare, prin angajamente și vizite în străinătate. Etica lor de muncă și pasiunea pentru justiția socială a atras o nouă categorie demografică. Și, pe măsură ce popularitatea lor a crescut în întreaga lume, la fel a se naște și o nouă epocă de aur pentru Casa Windsor”.

Celălalt „pix” din biografia celor doi este Carolyn Durand, acum la revista Elle, dar un fost producător care a lucrat pentru televiziunea ABC și a acoperit familia regală britanică mai bine de 15 ani.

Biografia lui Scobie și Durand promite să spună povestea „reală” a cuplului Meghan și Harry. Iar asta deja dă frisoane la Buckingham. Meghan le-a relatat confidenților că există o paralelă între viața ei și cea a prințesei Diana – și ea s-a simțit un „prizonier în Palat, drept pentru care a ales să-și publice biografia.