Femeia care l-a acuzat pe Gerard Depardieu de viol s-a sinucis. I-ar fi distrus viața

Femeia care l-a acuzat pe Gerard Depardieu de viol s-a sinucis. I-ar fi distrus viața Gerard Depardieu sursa foto: arhiva EvZ

Actrița care ar fi fost violată de Gerard Depardieu s-a sinucis. Înainte să își pună capăt zilelor, ea a povestit că a trecut prin clipe de coșmar din cauza starului internațional.

Actrița franceză Emmanuelle Debever, în vârstă de 60 de ani, s-a aruncat în Sena din Paris, după ce l-a acuzat pe Gerard Depardieu.Ea s-a sinucis pe 7 decembrie, chiar ziua în care a fost difuzată o emisiune privind ancheta în cazurile de presupusă violență sexuală comise de actorul francez. Mai multe femei au făcut plângere la poliție împotriva lui Depardieu.

Emmanuelle Debever ar fi fost violată la filmare

Actrița care a jucat în „Joelle Mazart”, „A Brutal Game” și „Vive la sociale”, a spus că a fost agresată sexual de Depardieu pe platourile de filmare a producției „Danton”. Totul s-ar fi întâmplat în 2019.

După respingerea unei anchete împotriva actorului, actrița a publicat acest text pe contul său de Facebook pe 5 iunie 2019: „Domnul Depardieu, achitat astăzi pentru viol și agresiune sexuală. Fără comentarii. Danton de Wajda. Am jucat-o pe Louison, foarte tânăra soție a lui Danton. Monstrul sacru se dedase la multe lucruri în timpul acestei filmări… Profitând de intimitatea din interiorul unei trăsuri, strecurându-și laba mare sub juponul meu (… )”, a scris printre altele actrița.

Ne puteți urmări și pe Google News

Actorul, acuzat că pipăie femeile la filmări

Gerard Depardieu este pus sub acuzare din 2020 pentru viol și agresiune sexuală în urma unei plângeri a altei actrițe, Charlotte Arnould. Ea a declarat că actorul a violat-o în apartamentul său în august 2018. Și actrița Hélène Darras l-a acuzat pe Depardieu că a agresat-o sexual în timpul filmului Disco, în 2007.

În timpul filmărilor, Gérard Depardieu „şi-a pus mâna pe şoldurile şi pe fesele mele” iar apoi „mi-a spus direct: ‘Vrei să mergi în cabina mea?’ „, a povestit actriţa. Darras l-a refuzat, însă „asta nu a schimbat nimic”, a adăugat ea. „Între duble continua să mă pipăie”, a mai spus aceasta.

Gerard Depardieu ar fi abuzat 13 femei

Actorul ar fi abuzat 13 femei, între anii 2004 și 2022. Multe actrițe au depus plângere împotriva acestuia, dar au preferat să rămână anonime. El le-ar fi agresat pe toate pe platourile de filmare.