Evenimentul Zilei > Social > VEȘTI BUNE pentru elevi. Aceștia vor primi VOUCHERE pentru „trening și adidași”. Câți BANI s-au alocat
VEȘTI BUNE pentru elevi. Aceștia vor primi VOUCHERE pentru „trening și adidași”. 
Câți BANI s-au alocat

VEȘTI BUNE pentru elevi. Aceștia vor primi VOUCHERE pentru „trening și adidași”. Câți BANI s-au alocat

Elevii din învățământul obligatoriu (clasa pregătitoare – clasa a X-a) vor primi vouchere pentru echipamentul sportiv, a anunțat ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.

Ministrul Educaţiei Naționale (MEN), Ecaterina Andronescu, a declarat marţi, 19 februarie, că 600 de milioane de lei, vor fi alocate pentru rechizite și pentru vouchere de achiziționare a echipamentului sportiv, respectiv „costum de trening şi adidaşi".

„Pentru echipamentul sportiv se dau vouchere şi fiecare îşi cumpără potrivit măsurii costum de trening şi adidaşi”, a precizat Ecaterina Andronescu, citată de Agerpres, informează a1.ro 

„Nu este prima dată când se derulează un asemenea proiect. Un proiect de rechizite școlare pentru un număr de aproximativ 1,1 -1,2 milioane s-a mai derulat începând cu anul 2001. (…) Procedura va fi Legea achiziţiilor publice. Nu putem să fim în afara legii”, a anunțat ministrul Educației.